Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Granit Xhaka snittar 1,6 tacklingar/per match i Premier League.

  • Granit Xhaka noterades för två tacklingar mot Southampton senast.

  • Granit Xhaka löser spelet i fem raka matcher.

  • Granit Xhaka har ett snitt på tre tacklingar/per match under sina fem senaste matcher.

  • Gigantmötet lär innebära känslor, Granit Xhaka håller inte undan.

Stormöte

Arsenal mot Manchester United är kanske Englands finaste möte, tillsammans med Liverpool-mötena, och brukar ha en hel del känslor i sig. Det är precis vad jag tror att det kommer ha den här gången också, då jag är osäker på om det blir en så underhållande match, fotbollsmässigt, som många tror. Något över/underspel eller 1X2-spel blir det inte utan här klickar jag tacklingarna på en viss schweizare i hemmalaget. Granit Xhaka är en viktig kugge på Arsenals mittfält och har genom senaste åren blivit en viktig pelare i bygget. Han är också en spelare som aldrig tvekar att smälla på, eller gå in i närkamper när det behövs.

Spelaren snittar 1,6 tacklingar/per ligamatch den här säsongen och har dessutom ökat snittet under senaste matcherna där han dragit på sig väldans med tacklingar. Nu möter man dessutom Manchester United, ett motstånd som man kommer få det tufft emot om motståndet har en bra dag. Vi lägger blickarna mot Xhaka!

Vill hoppa på vinnarspåret igen

Manchester United förlorade väldigt överraskande mot Sheffield United senast och chocken var ett faktum. Visst, man blev förvånad men någonstans så har man haft i bakhuvudet att den matchen kommer komma förr eller senare. Det var en tung förlust för laget, som nu har ett fyra poängs avstånd upp till Manchester City (om rivalerna vinner sin hängmatch). Här ställs man inför en mycket tuff uppgift när Arsenal skall gästas på Emirates Stadium i London, ett möte som kan bli hett och väldigt tight. Manchester United är precis som Arsenal i stort behov av poängen, därmed kan jag tänka mig att det blir en riskminimerad match.

Skippar helt och hållet alla spel som har med själva resultatet att göra och siktar istället in mig på spelet jag nämnde ovanför. Det känns bäst så, då denna match kan sluta lite hur som helst. I lagen hittar vi inga större skador, då Marcus Rashford inte hade någon större skada senast. Det är väll om Pierre-Emerick Aubameyang skulle missa matchen, men det ser ut som att han kan vara på planen i bästa fall.

Speltips.se ger tipset:

Granit Xhaka över 1,5 tacklingar hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.