Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Blackhawks har tagit poäng i fem raka matcher.

  • Chicago får en dags extra vila inför denna matchen.

  • Chicago har fördelen att spela på hemmais vilket kommer vara till stor fördel för dem.

Helt jämnt

Chicago Blackhawks föll för andra raka matchen mot Nashville Predators med en 2-1 förlust efter straffar i Bridgestone Arena under natten till torsdag. Ryan Carpenter gjorde målet för Blackhawks och Kevin Lankinen stod för 41 räddningar vilket också var hans högsta antal räddningar i sin karriär. Laget är nu 2-3-3 men man har tagit poäng i fem raka matcher och återvänder nu hemåt igen.

Svårare är det att analysera Columbus senaste match då den inte spelats än, man kommer ha avslutat ett dubbelmöte med Florida Panthers innan denna matchen spelas. Dock i det första mötet mot Florida Panthers förlorade man med 4-3 efter straffar i Nationwide Arena under natten till onsdag.

Varit konsekventa

Chicago Blackhawks har inte tagit så många segrar som man kanske hade önskat, för att vara ärlig så har chanserna funnits och det har snarare varit deras egna fel än något annat. I det senaste mötet mot Predators så hade man många chanser under övertiden att avgöra men lyckades inte, istället skulle man falla på straffar. Dock så kan man ta med sig att man har tagit poäng i fem raka matcher och nu får man vända hem igen och spela på hemmais samt att man får en dags extra vila.

Jag tror dem sakerna talar sitt klara språk till varför man bör slå Columbus här. Columbus spelar en tuff match till mot Florida som är obesegrade såhär långt innan man ska resa till Chicago för den här matchen.

Speltips.se ger tipset:

Chicago Blackhawks (ML) hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/1 kl 11.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.