Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Newcastle har förlorat hela sex raka matcher.

  • Evertons farliga trio Rodriguez, Calvert-Lewin och Richarlison var äntligen tillbaka igen efter en del skadeproblem. Senast dessa tre spelade tillsammans var mot Burnley i december 2020.

  • Newcastle har endast gjort ett mål i deras fem senaste matcher.

  • Everton har vunnit tre av deras fyra senaste matcher.

  • Evertons trupp besitter betydligt mer kvalitet och spets än gästernas.

Trion är tillbaka

Vi spänner blicken mot Premier League och närmare bestämt Goodison Park. Everton tar emot formsvaga Newcastle i en spännande ligabatalj under lördagseftermiddagen. Det är ett hemmalaget som inledde ligasäsongen på ett strålande sätt, men med tidens gång har formen jämnat ut sig. Everton har även fått utstå en del skadebekymmer som satt käppar i hjulet.

Trion James Rodriguez, Calvert-Lewin och Richarlison skapade problem för samtliga försvar i upptakten av ligaspelet. Men ett par av dem har dragits med skadebekymmer och missat en hel del matcher i december-januari. Men positiva nyheter för Ancelotti och Everton när den här farliga trion startade i förra omgången mot Leicester igen. Everton har vunnit tre av deras fyra senaste matcher och är helt klart det bättre laget inför lördagens batalj.

Rejäl formsvacka

Det är väldigt dystert i bortalaget Newcastle United just nu. Deras ligasäsong inleddes ändå med en relativt bra start och Steve Bruce var nöjd, men efter flertalet omgångar har de negativa resultaten tagit över totalt. Newcastle är inne i en ruskigt svag period just nu och jobbar i en rejäl uppförsbacke.

Gästerna innehar sex raka förluster i bagaget inför lördagens batalj. Däremot var laget förtjänta att ta poäng i senaste ligamatchen mot Leeds United, men offensiven var långt ifrån effektiv. Lagets anfallsspel har varit i princip obefintligt under de senaste omgångarna. Deras facit med ett mål på fem matcher talar klarspråk. Newcastles spelartrupp känns väldigt limiterad och det råder inga tvivel om att Everton besitter betydligt mer kvalitet. Tränaren Steve Bruce sitter osäkert, kan helgens match bli den sista vid rodret? Vi tror på en seger för hemmalaget!

Speltips.se ger tipset:

Everton vinner hos betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/1 kl 21.16

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.