Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Manchester City löser spelet i fyra raka ligamatcher.

  • Sheffield United har gjort minst mål i hela ligan – ynka tolv stycken på tjugo matcher.

  • Spelet satt när lagen möttes på Bramall Lane tidigare den här säsongen.

  • Manchester City har haft ligans överlägset bästa defensiv hittills med blott tretton insläppta mål över nitton matcher.

  • Toppen mot botten.

Utökar sin serieledning

Manchester City bjuds på ett ypperligt tillfälle att dra iväg ytterligare i toppen av Premier League efter att Manchester United förlorade på hemmaplan mot just Sheffield United i veckan. Manchester City lär gotta sig över det resultatet, men lär samtidigt inte vara allt för rädda inför den här matchen. Sheffield United har varit ett väldigt, väldigt svagt lag under hela säsongen och en trepoängare mot ett storlag förändrar inte särskilt mycket, speciellt inte med tanke på att Manchester United stod för en otroligt svag prestation. Annat blir det när man gästar den andra sidan av Manchester, där ett blåklätt lag med elva raka segrar väntar.

Manchester City hade en rätt seg start på säsongen men nu är man verkligen igång. Elva (!) raka segrar kommer man med här alltså, och allt som oftast håller man tätt i defensiven. Fyra raka matcher med hållen nolla har det blivit i ligan, jag tror på en femte sådan i helgen.

Får det tufft!

Trots lagets vinst i veckan ligger Sheffield United stensist i Premier League med hela tio poäng upp till säkerhet. Det råder ingen tvekan om att man varit ligans sämsta lag ända sedan säsongsstarten, känns osannolikt att man skulle lyckas kriga sig upp till säkerhet och säkra ett nytt kontrakt. Sheffield United har gjort minst mål i hela ligan, tolv över tjugo matcher, samtidigt som Manchester City har visat upp den överlägset bästa defensiven i Premier League med tretton insläppta över nitton matcher. Räkna med att Sheffield United får det tufft i jakten på att näta!

Klasskillnad råder och Manchester City känns alldeles för bra just nu för att stöta på problem mot det här Sheffield United. Mitt spel blir att Manchester City hämtar tre poäng samtidigt som man håller nollan. Här kan siffrorna komma att rinna iväg, precis som de gjorde i Citys senaste match mot West Brom då man gick segrande med 5-0.

Speltips.se ger tipset:

manchester city vinner och håller nollan hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/1 kl 08.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.