Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Real Madrid kommer till mötet efter en storvinst mot Alavés på 4-1

  • Levante löser över 2,5-linan i sex raka matcher mot La Liga-motstånd

  • Real Madrid såg riktigt bra ut offensivt i sin senaste match, där det bland annat äntligen lossnade för Eden Hazard

  • Levante har snittat 4,5 mål per match sett till de sex senaste mot La Liga-motstånd

Såg bra ut sist

Det har varit mycket upp och ner för Real Madrid i alla turneringar man spelat den här säsongen. I Champions League stötte man på stora problem i gruppspelet, i cupen åkte man ur mot ett lag från tredjedivisionen och i ligaspelet ligger man en bra bit bakom stadsrivalerna Atlético Madrid. De vitklädda svarade direkt efter sitt uttåg ur cupen med en storvinst i ligan, 1-4 borta mot Alavés, och det är en vinst man lär bygga vidare på. Real Madrid imponerade offensivt och Eden Hazard stod äntligen för en riktigt fin prestation i Real-tröjan, så Levante får passa sig rejält.

Real Madrid löser över 2,5-linan i tre raka efter 1-2 mot Alcoyano och samma siffror mot Athletic Bilbao, men räkna med att det blir ännu mer fart och fläkt när man stöter på ett Levante som blandar och ger som aldrig förr.

Överspelet!

Levante hittar vi ungefär i mitten av La Liga-tabellen, man gör det helt okej i ligaspelet och nu har man dessutom avancerat till kvartsfinal i Copa del Rey. På senaste tiden har man blandat och gett en hel del, både resultatmässigt och spelmässigt. Lagets sex senaste matcher mot La Liga-motstånd har slutat över 2,5-linan, oftast med god marginal. Faktum är att man hållit ett snitt på 4,5 mål per match under perioden, ruskigt höga siffror. Nu senast besegrade man Valladolid med hela 4-2. Levante har faktiskt bara en förlust i sina elva senaste drabbningar, så här kan man helt klart komma att störa Real Madrid.

Över 3,0 mål klickas, ett spel som innebär vinst om matchen bjuder på fyra mål eller fler, pengarna tillbaka om det blir exakt tre mål och förlust om man går under 2,5-linan.

Speltips.se ger tipset:

över 3,0 mål hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/1 kl 09.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.