Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Southampton vann det senaste mötet mellan lagen med hela 4-3.

  • Spelet sitter i fyra av sex senaste mötena mellan lagen. Resterande möten når två mål.

  • Spelet satt i Southamptons senaste hemmamatch.

  • Spelet satt i Aston Villas senaste match.

  • Två lag med mycket kvalitet i det offensiva, brukar vara inblandade i mycket mål.

Överlägsen statistik

Southampton har ett stort övertag genom åren mot Aston Villa, men tiden kan vara förbi. Här kommer hemmalaget få rejält med utmaning av gästerna, då man växt som lag och har något väldigt spännande på gång. Ett starkt hemmalag mot ett mindre bra bortalag möts här, men jag tror på en mycket tight men ändå målrik match den här gången, precis som senast. Det här kan mycket väl bli en match värd att se under kvällen, där vi bland annat ser två väldigt omtyckta och berömda offensiver. Jag kan inte undgå överspelet den här gången och över 2,5 mål i matchen är spelet jag väljer i matchen.

Southampton besitter fortfarande ett väldigt tungt skadeläge, men trots det har man tagit sina poäng. Man slog bland annat ut Arsenal i cupen för någon vecka sedan, men fick bita i det sura äpplet när samma motstånd vann över dom i ligaspelet senast. Man saknar visserligen viktiga kuggar i det defensiva, men det skulle jag påstå är bra för spelet!

Tuff bortamatch

Tuff match senast när Aston Villa fick stryk av Burnley på bortaplan. Det var lite överraskande, då Aston Villa visat god form på senare tid och därtill har man en Jack Grealish i toppform m.fl. Inför mötet med Southampton ser man ändå lite fräschare ut än hemmalaget. Inte så konstigt då hemmalaget spelat två mer matcher på kort tid än vad Aston Villa gjort. Här finns alla möjligheter för poäng/seger för gästerna men jag väljer att skippa den delen och sikta in mig på målspelet. Över 2,5 känns väldigt bra på förhand och jag tror att Aston Villa kan utnyttja Southamptons svagheter här. Senast var det målfest.

Bortastatistiken oroar lite, men ändå inte med tanke på vilket spel jag valt. Det här skall man inte gå mållösa ifrån och det känns som en riktig, och mycket tänkbar 2-1/1-2 match på förhand. Resultatet mot Burnley senast var inte så illa som det ser ut, det var tillfälligheter som vände matchen helt och hållet till Burnleys sida.

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.