Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Fulham har dragit på sig flest kort i hela ligan hittills. De har ett snitt på 2,3 kort/ligamatch den här säsongen.

  • Fulham har löst kortspelet i sex av deras åtta senaste ligamatcher.

  • Domaren Anthony Taylor gav ut fyra gula kort i hans senaste PL-match.

  • Fulham har flera kortbenägna spelare i truppen. Anfallaren Bobby Reid har faktiskt dragit på sig fem gula kort redan.

  • Det är väldigt viktiga poäng som står på spel under lördagen. Därmed tror vi på en känslofylld match mellan dessa två nykomlingarna.

Nykomlingen hittar inte rätt

Vi bjuds på ett riktigt bottenmöte i engelska Premier League under lördagseftermiddagen. Det är nykomlingarna West Bromwich och Fulham som drabbas samman på The Hawtorns. Dessa två har haft en tuff första halva på säsongen i den nya ligan, det är alltså livsviktiga poäng som står på spel för dem bägge.

Hemmalaget West Bromwich hittas på har genomgått en del förändringar under säsongens gång. Tränaren Slaven Bilic som tog upp laget i Premier League – fick lämna efter en riktigt svag tid i högstaligan. Men det har inte blivit någon direkt förbättring med nya tränaren Sam Allardyce. Efter 20 omgångar hittas laget på en 19:e plats med elva poäng upp till säker mark. Hemmalaget kommer senast ifrån en 0-5 förlust mot storklubben Manchester City. Nu gäller det att hitta formen när en “sex poängs-match” väntar under lördagen.

Flest kort i ligan

Även Scott Parker och hans mannar har haft det tufft sedan upflyttningen till Premier League. Det är en rejäl utmaning att komma ifrån Championship och klara av det förhöjda matchtempot direkt, vi har sett många fall där nykomlingarna inte alls acklimatiserat sig och åkt ner samma säsong igen.

Fulham har otroligt mycket att vinna under lördagseftermiddagen. En vinst skulle betyda att laget kliver upp på 16 poäng, vilket betyder att Fulham endast har två poäng upp till säker mark där Brighton håller till. Men vi undviker 1×2-marknaden och riktar istället blickarna mot ett spännande kortspel. Parkers mannar har fått syna kortet massvis med gånger den här säsongen. Fulham har faktiskt dragit på sig flest kort i hela ligan såhär långt. Nykomlingen har fått syna 39 gula och tre röda kort på 19 ligamatcher, ett snitt på 2,3 kort/ligamatch. Under lördagen står mycket på spel och vi tror på en känslofylld match, trots de tomma läktarna.

Speltips.se ger tipset:

Fulham över 1,5 kort hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/1 kl 13.44

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.