Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Reading leder hela Championship efter åtta spelade omgångar.

  • Reading har hela sju vinster och en oavgjord efter åtta omgångar. Laget är alltså fortfarande obesegrade i ligaspelet.

  • Coventry har endast vunnit en av deras åtta inledande ligamatcher.

  • Nykomlingen Coventry besitter en väldigt ung och oerfaren spelartrupp. Det återstår att se ifall laget kan växa i Championship-kostymen.

  • Reading har bara släppt in tre mål på deras åtta ligamatcher.

Ung och oerfaren trupp

Vi bjuds på ett relativt snålt utbud med få toppmatcher under fredagen. Därmed får vi blicka nedåt mot Championship där nykomlingen Coventry City tar sig an serieledande Reading hemma på St Andrews Trillion Trophy Stadium. Coventry City är alltså äntligen tillbaka i Championship igen efter åtta års frånvaro.

Klubben spelade i den engelska tredjedivisionen vid namn League One förra säsongen. Men efter ett lyckat ligaspel rakt igenom slutade Coventry högst upp i tabellen. Ligatiteln och en efterlängtad uppflyttning var därmed ett faktum, säsongen kunde inte ha gått mycket bättre än så. Nu ska hemmalaget testa sina vingar i Championship och det återstår att se ifall klubben kan klamra sig fast. De har redan hunnit spelat åtta ligamatcher och står just nu på fem inspelade poäng. De negativa resultaten har varit en aningen för många i upptakten av ligasäsongen. Coventry har inte riktigt kommit in i tempot än och frågan är om klubbens spelartrupp håller för att stanna kvar på den här nivån. Truppen är väldigt ung och oerfaren, vi tror därmed att Coventry kommer behöva tid för att acklimatisera sig.

Kanonstart på säsongen

Oj vilken succéstart gästande Reading har fått på ligasäsongen. Efter åtta spelade matcher befinner sig klubben högst upp i tabellen med 22 inspelade poäng. Deras imponerande facit lyder sju vinster och en oavgjord såhär långt. Obesegrade Reading ser oerhört starka ut just nu och försvarsspelet har varit oklanderligt.

Tre insläppta mål på åtta ligamatcher talar för sig själv. Serben Veljko Paunovic tog över klubben så sent som i augusti 2020, men trots hans korta tid i laget har de positiva resultaten kommit direkt. Tränaren har tidigare erfarenheter ifrån MLS och Serbiens ungdomslandslag. Vi väljer att använda insatsen tillbaka vid oavgjort inför fredagens batalj. DNB-spelet används givetvis till gästernas favör med tanke på deras makalösa form!

Speltips.se ger tipset:

Reading DNB hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/10 kl 17.58

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.