Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Fulham har släppt in hela 18 mål på deras nio ligamatcher.

  • Nykomlingen Fulham har förlorat sju av deras nio ligamatcher.

  • Leicester hittas i toppen av tabellen med 18 inspelade poäng, lika många som storklubben Chelsea.

  • Leicester har vunnit sex av deras nio ligamatcher den här säsongen.

  • Leicester besitter en farlig offensiv i form av Vardy, Maddison och Barnes.

Hänger med i toppen

Det är Premier League som är på agendan återigen. Leicester City tar emot nykomlingen Fulham hemma på King Power Stadium under måndagskvällen. Vi är inne i den tionde omgången av Premier League och dessa två lagen hittas i vars en ände av tabellen. Brendan Rodgers mannar är givetvis solklara favoriter inför det här mötet.

Leicester hittas på en fin femteplats efter nio spelade ligamatcher. Rodgers mannar har tagit 18 poäng hittills, en liknande produktion som tabellfyran Chelsea. Nu väntar ett möte med formsvaga Fulham och hemmalaget har en väldigt bra chans att kunna kliva i toppen. Det är en annorlunda säsong på många vis och det är flera överraskande lag som hittas i toppen av Premier League. Leicester besitter en tillräckligt bra spelartrupp för att vara med och fightas i topp 5-regionen. Med en vindsnabb offensiv tror vi att Leicester kommer straffa Fulhams svaga försvarsspel under måndagen. Leicester har vunnit hela sex av deras nio ligamatcher den här säsongen.

Formsvag nykomling

Medan hemmalaget Leicester är uppe och kampas med ligans främsta klubbar, hittas nykomlingen Fulham i botten och kämpar för överlevnad redan. Med den formen som Fulham visat upp ser det ut att bli en kortvarig sejour i den engelska högstaligan. Scott Parker och hans mannar vann kvalet i Championship förra säsongen och belönades alltså med en efterlängtad uppflyttning.

Men sedan uppflyttningen har inte mycket gått Fulhams väg. Spelartruppen känns en aningen tunn och försvarsspelet har varit obefintligt i flera ligamatcher hittills. Gästerna försöker spela en underhållande fotboll men det känns som att spelarmaterialet håller inte riktigt för den taktiken. Detta gör att Fulham blir väldigt sårbara bakåt och har alltså släppt in hela åtta mål på nio ligamatcher. Fulham har förlorat tre av deras fyra senaste ligamatcher och därmed klickar vi i den raka ettan.

Speltips.se ger tipset:

Leicester vinner hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/11 kl 15.25

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.