Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Kalmarsund känns aningen starkare för tillfället.

  • Kalmarsund har förlorat sina två senaste matcher, mot Storvreta och Jönköping, men hade innan det tio raka segrar.

  • Revanschlust i hemmalaget som vill vända tillbaka till vinnarspåret.

  • Pixbo saknar skärpa och har ännu inte fått igång sin storstjärna Gustav Fritzell den här säsongen.

  • Kalmarsunds trupp känns aningen mer spetsig för tillfället, när Pixbos nyckelspelare inte riktigt når toppen av sin nivå.

Starka på hemmaplan

Kalmarsund har verkligen gått som tåget den här säsongen och utöver sin senaste match är det prestationer som imponerar. Här kan man fira nyåret som delad etta tillsammans med Storvreta, vilket skulle vara mer än en godkänd första halva av säsongen. Under onsdagen möter man ett Pixbo som är tvärtemot ungefär, göteborgarna har inte alls nått den nivån som man hade hoppats på. Utebliven succé hos ett antal spelare och rent av för många dåliga prestationer. Kalmarsund har väldigt goda chanser att gå segrande här och jag tror att man lyckas med det.

Kalmarsund gynnas av hemmaplanen här, då gästerna har velat flytta matchen under en längre tid. På hemmaplan är man dessutom oerhört starka, då båda förlusterna kommer på bortaplan den här säsongen. Nu vill man göra en stark prestation igen och man har ett motstånd som kommer tas på största allvar. Senast jag såg en match mellan dessa två så tycker jag att Pixbos nya spelstil passade Kalmarsund väldigt bra. Framåt Kalmar!

Utebliven succé

Pixbo åker till Kalmarsund för att avsluta året på slutspelsplats. För tillfället ligger man på en niondeplats i Svenska Superligan och det är klart underkänt efter första halvan av säsongen. Det här är en säsong där succén uteblivit och Pixbo saknar formen för tillfället. Det har varit väldigt mycket upp och ner under säsongen och det har varit en ständig väntan på att nyckelspelarna skall prestera bättre än vad man gjort. Pixbo åker till Kalmarsund dagen innan nyårsafton, en resa som man gärna hade velat flytta på. Det här blir en resa att åka på, spela matchen och åka hem utan poäng – om ni frågar mig.

Kalmarsund känns aningen vassare just nu och Pixbo har haft problem som behöver tid. Att man når slutspel tvekar jag inte en sekund på, det kommer man göra, men frågan är hur långt man kan nå utan någon högre högstanivå nådd. Pixbo åker med full trupp, till ett Kalmar där man också möter ett topplag utan skador. Kalmarsund firar nyår som delad serieledare!

Speltips.se ger tipset:

Kalmarsund hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.