Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tottenham kritiseras för sitt spel och sätt att vinna/spela fotbollsmatcher.

  • Här har man vad som krävs för att ta tre poäng, oavsett hur man spelar.

  • Harry Kane och Heung-Min Son fortsätter att ha pressen på sig och man har alla möjligheter att fortsätta prestera.

  • Tottenham är påväg neråt i tabellen och tre poäng har aldrig varit så viktiga som nu.

  • Fulham har inte vunnit på fem raka matcher.

Kritiserade

Tottenham har fått Mourinho-smittan och tränaren har fått sin vilja igenom även i sin nya klubb med att införa sitt spel. Inga konstigheter på det sättet, tränaren bestämmer alltid men fansen och fotbollsälskarna som kollar på laget är inte helt nöjda med hur man spelar. Kritiken är befogad just nu, då Tottenham går lite trögare än tidigare. Det är lätt att klaga när det går tufft, medans man är tysta när man vinner matcher, trots den tråkiga spelstilen. Nu ställs Tottenham inför en match mot Fulham, ett motstånd som man utan tvekan skall besegra.

Här tror jag och är övertygad om att Spurs gör vad som krävs för att vinna det här. Man har kvalitet för att besegra samtliga lag i ligan och man har klass från topp till tå. När man möter Fulham så är det kraftig klasskillnad mellan lagen och det här skall man klara av att ta tre poäng ifrån.

Inget större hopp

Fulham går fortsatt utan seger under den senaste tidens matcher. Formen är sådär och det blir såklart väldigt lätt att straffa ett bottenlag utan självförtroende. Nu möter man dessutom Tottenham i ett londonderby och det är inte mycket som talar för gästerna här. Man ligger i botten som förväntat och har bara lyckats vinna två matcher såhär långt in på säsongen. Nu har man fyra raka kryss, men att det skulle bli kryss på bortaplan mot Tottenham har jag i princip räknat bort här. Det finns inga större möjligheter för det, så länge Fulham inte når någon övertygande form.

Tottenham kommer göra vad som krävs här, det är jag övertygad om. Det spelar mindre roll hur det ser ut, man måste bara vinna den här matchen och man har alla möjligheter att göra det. Harry Kane och Heung-Min Son har chans att vakna till liv igen och det är ett motstånd som borde passa deras sätt att anfalla.

Speltips.se ger tipset:

Tottenham hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/12 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.