Axel Olsson|29 mars, 2024, 16:05

Jag väljer att spela på Tottenham vinner båda halvekarna i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Luton Towns försvar har sett svajigt ut på senaste.

  • Tottenham är revanschlystna efter förlusten mot Fulham.

  • Tottenham har en fin form i hemmaborgen.

Upp till 1500 kr spelkrediter

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Får utdelning

Nu väntar en spännande avslutning av ligaspelet, där Tottenham jagar en Champions League-plats. Det mesta talar för att det blir en kamp mellan Spurs, Aston Villa och Man United när det kommer till fjärdeplatsen. Det är ett revanschlystet hemmalag efter förlusten mot Fulham. Tottenham ska dominera i en hemmamatch mot Luton, särskilt med tanke på hur gästerna har sett ut på senaste.

Hemmalagets direkta offensiv och kvickhet bör kunna såra gästerna rejält. Son är tillbaka i spetsen och kommer att starta som nummer nio i den här matchen. Richarlison är osäker till spel, annars är det fulltaligt där framme. Klart att 3-0 förlusten mot Fulham var ett rejält nederlag, det ska dock sägas att prestationen var bättre än själva resultatet. Effektiviteten i den sista tredjedelen saknades, men det gjorde inte chanserna. Tottenham kommer att få utdelning här, mot ett ännu svagare Luton Town. Klasskillnaden visar sig!

Allt annat än stabilt

Luton Town ligger pyrt till inför den avslutande delen av säsongen. De är endast en poäng ifrån nedflyttning och formen har varit svag under en längre tid. Det som oroar mest inför slutskedet, är deras egna försvarsspel. Nykomlingen har enorma problem med att täta till defensiven, vilket har lett till flera stora förluster.

Det är allt annat än stabilt just nu, vilket sätter en alldeles för stor press på offensiven. Deras offensiv har varit förvånansvärt bra, där flera spelare har varit med och bidragit. De har en väldigt fin målskörd för att vara ett bottenlag, vilket ännu en gång visar på att svagheten hittas i defensiven. De ska vara nöjda med att ha fått kryss i matcherna mot Crystal Palace och Nottingham Forest, då motståndarna har skapat tillräckligt med chanser för att vinna. Tyvärr blir det ännu en förlust för charmiga Luton Town.

fotboll, premier league
|
units: 2/5 - spelstopp: 16:00
Tottenham - Luton Town
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.