Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Wales kommer närmast från en 3-1-fölust mot Belgien.

  • I Tjeckiens match mot Estland blev det ett rejält målakals när man vann med 6-2.

  • Spelet sitter i Tjeckiens två inledande kvalmatcher.

  • Både Tjeckien och Wales lyckades göra mål mot starka Belgien.

  • Bolagen bjuder oss på ett högst odds, nästan två gånger degen!

Måstematch för hemmalaget

Efter en spelad match står Wales på noll poäng, föga överraskande då man premiärspelade borta mot Belgien. I grupp E känns det ganska självklart att Belgien kommer jogga hem förstaplatsen, desto mer intressant blir bataljen om andraplatsen där Wales och Tjeckien gör upp. På tisdag ställs just lagen mot varandra när Wales välkomnar Tjeckien till de brittiska öarna. Här är det kniven mot strupen för bägge lagen. Oddsmässigt har gästerna seglat upp till favoriter men här håller vi det helt jämnt.

Inför onsdagens batalj riktar vi oss på ett målspel. Tittar man på lagens respektive offensiv finns det stora chanser för mål åt bägge håll. Den offensiva trion i Wales är av högsta klass med Gareth Bale, Daniel James och Harry Wilson. Den sistnämnda som gjorde mål mål Belgien senast har i år gjort fyra mål och nio assist i Championship. Vi tror inte Wales går mållösa här men mot ett Tjeckien som sprutat in mål på sistone är det långt ifrån säkert att man själva håller nollan. Båda lagen gör mål!

Sju mål på två matcher

Tjeckien har fått en drömstart på VM-kvalet. I premiären körde man fullständigt över Estland med 6-2 och senast fick man med sig en pinne hemma mot Belgien. Allra bäst har kanske Tomáš Souček varit, West Ham-mittfältaren stod för en fantastisk insats mot Estland med tre av lagets mål. Souček har under säsongen levererat vecka in och vecka ut och utvecklats till en toppspelare i Premier League. Även om mittfältaren inte alltid har den mest offensiva positionen är han effektiv när han väl får läget!

Till ett odds som nästan dubblar vår insats känns BLGM som ett givet spel. Med tanke på att lagen med all största sannolikhet lär göra upp om andraplatsen kommer vi se två lag som går för tre pinnar, och då finns det stora chanser för ytor åt bägge hål. Båda lagen gör mål klickas och till en insats av tre units. Nu kör vi!

Speltips.se ger tipset:

Båda lagen gör mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/3 kl 18.30

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.