Daniel Jacobsson|29 maj, 2024, 09:42

Jag väljer att spela på målskytten i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Luis Suarez har öst in mål under säsongsinledningen.

  • Suarez bildar anfall med Messi och har dessutom sina goda vänner Busquets och Alba bakom sig.

  • Inter Miami har startat säsongen som förväntat och leder MLS för tillfället.

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Efter förväntan

Serieledning för Lionel Messi, Luis Suarez, Sergio Busquets, Jordi Alba och sitt Inter Miami efter 16 omgångar. Storsatsningen av David Beckham och co har äntligen gett utdelning och det var väll ingen som trodde någonting annat när man tillslut kunde toppa laget med en och annan storspelare – och Messi såklart, som är ännu större än så. Att det skulle bli vännerna från Barcelona var dock inte helt väntat och det gör en hel del i det här laget. Det är dessutom spelare som trots att man börjar bli till åren har en fotboll att leva på mycket längre till.

Här vänder man hem till Miami och stjärnorna som vilades i bortamötet med Vancouver senast förväntas vara tillbaka. Med Alba, Busquets och Messi bakom sig är Luis Suarez en anfallare att lita på match efter match. Man får mycket gratis med stjärnorna bakom sig men även på egen hand är han en fantastisk spelare fortfarande, i den här ligan dessutom. Här gör anfallaren mål igen!

Tuffast möjliga

Det är ingen enkel bortaresa som väntar Atlanta under natten till torsdag. Men den är dessutom väldigt motiverande för spelarna i klubben, det är ju den här matchen man vill spela och det är motståndarnas spelare som man vill möta. Förutom att ex-gnagaren Robert Taylor gjort ett antal mål den här säsongen är det Lionel Messi och Luis Suarez som är att hålla koll på. I Atlanta har mycket ändrats på sistone och till skillnad från tidigare år är det inte lika stjärnspäckat, men det finns spelare som får oss att lyfta på ögonbrynen en aning i bland andra Thiago Almada och Giorgis Giakoumakis.

Men som ni hör och kanske förstår är det ett lag som har en kraftigare offensiv här. Ligaettan är betydligt bättre än Atlanta i år och speciellt i dagsläget. Ännu har man inte vunnit en match på resande fot heller, vilket inte övertygar laget eller mig som undertecknad mer under natten till torsdag. Jag gillar hemmalaget och stjärnorna lär säga sitt – igen.

fotboll, mls
|
units: 1/5 - spelstopp: 01:30
Inter Miami - Atlanta
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.