Axel Olsson|29 juni, 2024, 15:00

Jag väljer att spela på Öster vinner i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Öster fick utdelning i offensiven när de vann med 4-0 mot Helsingborg.

  • Öster har mer spets i deras trupp, framförallt offensivt.

  • Trelleborg stod för en sämre insats i senaste matchen mot Örebro.

100% upp till 500 kr

Omsättningskrav: 12x bonus, min. odds 1.8

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Mer att bevisa

Trelleborg inledde säsongen knackigt, men har gjort det bra under de närmaste månaderna. De har vänt den negativa starten till något bra och hittas nu på den övre halvan. Trelleborg har tagit poäng i åtta av deras nio senaste matcher. I skrivande stund befinner de sig på en sjundeplats med 19 inspelade poäng. De skiljer inte allt för många poäng upp till den absoluta toppen, men det finns många konkurrenter som befinner sig i en liknande sist.

Varför inte Trelleborg hittas högre upp i tabellen, är deras saknad av spets i offensiven. De har gjort 13 mål på 13 omgångar, en alldeles för svag målskörd för att kunna mäta sig med den absoluta toppen. Skåneklubben kommer senast ifrån ett kryss mot Örebro – en match där Trelleborg ska vara väldigt glada över 1-1. Det var en svag insats från deras sida och Örebro borde ha förvaltat deras chanser bättre än vad dem gjorde. Vi tycker att Trelleborg har mer att bevisa i anfallsspelet!

Givet topplag

Öster har höga förväntningar på sig den här säsongen. Det är en klubb som förväntas ta steget upp till Allsvenskan och de var ytterst nära redan ifjol. Öster har inlett säsongen bra och hänger med i den absoluta toppen. I nuläget befinner de sig på en tredjeplats med 23 inspelade poäng. De har endast en poäng upp till tvåan Sandviken, men har samtidigt tuff konkurrens av både fyran Degerfors och femman Brage.

Trots tredjeplatsen, är Öster nog inte helt nöjda med den här vårsäsongen. Det har funnits flera matcher där de har varit det bättre laget, men ändå fått dela på poängen. Det har dock blivit allt fler segrar på senaste och Öster fick verkligen utdelning i senaste omgången. Vi vet att de besitter en hög högsta nivå och det fick vi se i 4-0 segern mot Helsingborg. Flera av de offensiva spelarna fick bidra med poäng och det var riktigt vassa i sista tredjedelen. Öster tar med sig den här känslan och avslutar vårsäsongen på bästa möjliga sätt. Vi väljer att syna bortasegern då vi anser att gästerna är snäppet vassare!

fotboll, Superettan
|
units: 2/5 - spelstopp: 15:00
Trelleborg - Öster
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.