Under måndagskvällen reser Örebro till Stockholm för att ta sig an Hammarby. Vi använder oss av verktyget “Skapa ett spel” på Bet365 inför detta mötet!

Match: Hammarby-Örebro (Allsvenskan) | Speltips: Hammarby vinner + totalt över två mål i matchen | Odds: @1.61 | Units: 1/5 | Spelstopp: 19:00

Rygga till 1.61 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Bländande offensiv

Hammarby slog i veckan Sirius med 3-1 på bortaplan efter att laget vunnit det viktiga derbyt mot AIK förra helgen. Hemmalagets offensiv har varit bländande den här säsongen. Med fem omgångar kvar befinner sig laget sex poäng bakom serieledarna och storkonkurrenten Djurgården. Trots deras galna målfacit framåt, har Hammarby inte kunnat täppa igen försvaret lika bra som de andra topplagen. I matchen mot Sirius saknades Johan Wiland med en axelskada och när Bajen möter Örebro på måndag är målvakten fortfarande osäker till spel.

I senaste ligamatchen var yttrarna Alexander Kacaniklic och Vladimir Rodic avstängda, men duon är tillbaka mot Örebro under måndagen. Men laget får klara sig utan Jeppe Andersen som är avstängd. Kacaniklic är en oerhört viktig spelare för hemmalagets offensiv. Han har verkligen kommit igång efter en mer tveksam start på säsongen. 28-åringen har stått för sju mål och fem assist i årets allsvenska. Vladimir Rodic stod för en kanoninsats i derby mot AIK där spelaren hittade nätet två gånger under matchens gång. Vi anser att Hammarby med sin hemmaplansfördel kniper tre poäng under måndagskvällen!

Tunga spelartapp i somras

Örebro SK har som vanligt blandat och gett rejält i årets ligaspel. Förra säsongen vilade alget tryggt i mitten och hamnade till slut på en nionde plats i tabellen. Det här året är inget undantag, efter 25 omgångar hittar vi återigen Örebro på en nionde plats med höga höjder och djupa dalar. Under måndagen står laget inför en tuff uppgift när de ska ta sig an fartfyllda Hammarby på Tele2 Arena.

Men Hammarby får se upp med bortalaget. Örebro har nämligen endast förlorat en av deras fem senaste ligamatcher. Men deras senaste bortamatch slutade med en tung 3-0 förlust mot IFK Norrköping. Gästerna har drabbats av två tunga spelartapp under den här säsongen, det är Filip Rogic och Carlos Strandberg vi pratar om. Duon har tillsammans stått för 19 mål och fem assist den här säsongen. För Rogic gick flyttlasset till Ryssland medan Carlos Strandberg återkallades till Malmö FF för att lånas ut till saudiarabiska Al-Hazem FC.  De har löst över 2.5 mål i nio av deras tolv senaste ligamatcher. Vi tror på en målrik match där Hammarby drar det längsta strået.

Speltips: Hammarby vinner + total över två mål i matchen

Jag väljer att spela på Hammarby vinst + över två mål i matchen. Spelet görs genom verktyget “Skapa ett spel” på Bet365. Här är några anledningar till varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Hammarby har vunnit elva av deras tolv senaste ligamatcher.

  • Hammarby har gjort flest mål i hela ligan den här säsongen.

  • Spelet har suttit i fyra av deras fem senaste inbördes möten.

  • Örebro förlorade med 3-0 mot IFK Norrköping i deras senaste bortamatch.

  • Örebros två främsta spelare Rogic och Strandberg lämnade klubben i somras.

Högst odds hittade jag 29/9 kl 15:12 hos Bet365 som ger 1.61. Min investering i detta spel blir 1/5 units!

Rygga till 1.61 hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.