Atletico vinner hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/9 kl 10.54

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Atletico Madrid vann med hela 6-1 i deras ligapremiär mot Granada.

  • Nyförvärvet Suarez mäktade med två mål och en assist på 20 minuter.

  • Atletico besitter en stark spelartrupp med väldigt mycket spets i offensiven.

  • Huesca har gått vinstlösa i deras tre inledande ligamatcher.

  • Spelet har suttit i deras två senaste inbördes möten.

Förväntad bottenstrid

Vi riktar blickarna mot spanska La Liga när Huesca ska spela sin fjärde ligamatch den här säsongen. Hemmalaget står inför en tuff uppgift, det är nämligen storklubben Atletico Madrid som kommer på besök. På grund av det försenade Champions League-slutspelet har gästerna bara spelat en match i ligaspelet såhär långt.

Klubben Huesca har pendlat upp och ner ifrån den spanska högstaligan under de närmaste säsongerna. De bärgade hem titeln i La Liga 2 förra säsongen och belönades med en uppflyttning. Väl i La Liga befinner sig Huesca i den nedre halvan som förväntat. Det har visserligen endast spelat tre ligamatcher, men med klubben förutsättningar och spelarmaterial talar det mesta för en bottenstrid i år. Det har blivit två oavgjorda och en förlust efter tre omgångar. Förlusten kom mot den andra nykomlingen Cadiz som de ställdes mot även förra säsongen. Vi tror att hemmalaget kommer vara chanslösa när Atletico Madrid kommer på besök.

Grym ligapremiär

Det är alltså storklubben Atletico Madrid som reser till Huesca inför onsdagens batalj. Som vi tidigare nämnde fick Atletico Madrid en försenad semester med tanke på sommarens Champions League-slutspel. Därmed har klubben endast spelat en ligamatch medan andra lag spelat betydligt fler.

Men wow vilken succé premiär det blev för Diego Simeone. Atletico var fullständigt överlägsna när de tog sig an Granada i deras första ligaomgång. Slutresultatet skrevs till hela 6-1 när storklubben visade prov på ett grymt anfallsspel. Den omtalade talangen Joao Felix var briljant och verkar ha växt i La Liga-kostymen nu. Men det var en annan spelare som stal showen mot Granada, nämligen nyförvärvet Luis Suarez. Anfallare stod för en succédebut när han mäktade med två mål och en assist på bara 20 minuters speltid. Trots att han kom in i den 71:e matchminuten visade Suarez varför han är en av världens bästa anfallsspelare fortfarande. Atletico ser ruggigt starka ut för tillfället och besitter en fin bredd i spelartruppen. Vi tror på ytterligare en trepoängare under onsdagen!

Speltips.se ger tipset:

Atletico vinner hos betfair

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 28/9 kl 10.54

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.