Jag väljer att spela på att båda lagen gör mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Monaco har löst målspelet i fem av deras sju senaste matcher.

  • Monaco har mäktat med åtta mål framåt i deras tre senaste ligamatcher.

  • Real Sociedad spelade 2-2 mot PSV Eindhoven i den första gruppspelsmatchen.

  • Real Sociedad har inlett säsongen väldigt starkt och hittas på en andraplats i La Liga.

  • Spelet satt när dessa två lagen möttes i sommar.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Båda lagen gör mål hos Comeon

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

FÅ 100 KR GRATIS – UTAN INSÄTTNING!

God form i ligan

Real Sociedad välkomnar gruppkonkurrenten AS Monaco till Reale Arena inför torsdagens batalj. Mötet på San Sebastian kan bli direkt avgörande när det här gruppspelet är färdigspelat. Det är nämligen de två favoriterna som ställs mot varandra och det är framförallt dessa två som gör upp om den viktiga förstaplatsen.

Men nederländska PSV Eindhoven ska inte heller underskattas allt för mycket. Real Sociedad spelade väldigt jämnt mot den nederländska klubben i gruppspelets första match. I första halvlek var Real Sociedad väldigt effektiva och lyckades få med sig en 1-2 ledning in till halvtidsvilan. Därefter var det PSV för hela slanten och de hittade kvitteringsmålet i den 54:e matchminuten, resultatet stod sig och de två lagen fick dela på poängen. Spanska Real Sociedad har visat upp god form i ligaspelet efter det här mötet. Hemmalaget har en god form med fem segrar och två oavgjorda i deras sju senaste matcher. De har varit väldigt jämna i deras prestationer i La Liga. I skrivande stund hittas de på en andraplats bakom Real Madrid.

Deras offensiv är ett ständigt hot

Det är många lag som inlett säsongen väldigt starkt i Ligue 1. Monaco fick sig en knackig start i de tre inledande ligamatcherna men därefter har spelet sett betydligt bättre ut. Laget har börjat hitta tillbaka till den fina formen de hade i förra säsongens ligaspel när de slutade på en tredjeplats i tabellen. Offensiven har varit superb i de senaste matcherna och mäktat med tre mål framåt mot både Clermont Foot och Saint-Etienne. Med välkända Ben Yedder och Volland på anfallet är Monaco alltid ett ständigt hot för motståndarna.

Vi hittar massvis med kvalitet i gästernas spelartrupp. Förre detta Bayern-tränaren Niko Kovac har verkligen haft en lyckosam tid i AS Monaco hittills. Deras grymma mix av talang och erfarenhet har varit framgångsreceptet för klubben som är påväg att etablera sig i toppen igen. Vårt BLGM-spel har suttit i fem av deras sju senaste matcher och Monaco är alltid farliga framåt. Vi tror på en händelserik tillställning i San Sebastian mellan två skickliga lag!

fotboll, Europa League
|
units: 2/5 - spelstopp: 18:45
Real Sociedad - Monaco
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.