Jag väljer att spela på Tottenham över två mål i matchen. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Klasskillnaden ska vara enorm i detta mötet, Spurs är givna favoriter.

  • Tottenham behöver verkligen en seger för att vända formen.

  • Tottenham har för mycket offensiv kvalitet i laget för att det inte ska leda till mål framåt.

  • NS Mura imponerade inte i första omgången av Conference League.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Tottenham att göra över två mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Krisstämpel 

Vi riktar blickarna mot Conference League andra omgång i mötet mellan Tottenham och NS Mura. Tottenham har fått lite av en krisstämpel på sig efter några tyngre omgångar. De Spurs som vann sina tre första matcher och ledde Premier League har inte synts till på sistone. Trots segrarna i början av säsongen var prestationerna aldrig särskilt lovande. Många synade att förlusterna skulle börja komma vilket det nu också har. I senaste matchen förlorade Tottenham i North London derby mot Arsenal. Vilket blev droppen för många Spurs anhängare, som nu helt tappat förtroendet för nya tränaren Nuno Espírito Santo. Tottenham som har en väldigt slagkraftig trupp borde kunna spela en bättre fotboll. I mötet mot NS Mura har de en chans att vända den dåliga formen och börja plocka poäng igen.

NS Mura inledde sitt Conference League äventyr i hemmamötet mot Vitesse. Där förlorade de med 0-2 utan att aldrig egentligen vara nära att störa Vitesse i matchen. I ligaspelet har det inte heller blivit någon större succé för NS Mura som för tillfället hittas på femte plats i Tabellen. De har bara lyckats spela in sexton poäng på elva matcher vilket inte är tillräcklig bra. Nu åker den slovenska klubben till London och vill försöka skrälla mot ett pressat Tottenham.

Måstematch

Tottenham behöver vinna detta mötet för att få fart på säsongen igen. De är självklart också stora favoriter i matchen. Det är trots allt ett Slovenskt lag som bara ligger på femte plats i inhemska ligan som kommer på besök. Spurs fick även bara med sig en poäng från mötet mot Rennes i första omgången. Så segern är inte bara viktigt för formen utan också för tabelläget i gruppen. Tottenham är stora favoriter hos oddsbolagen vilket innebär att bara spel på hemmasegern inte blir så intressant. Jag väljer därför istället att syna att Tottenham gör över två mål i denna matchen.

Tottenham ska på hemmaplan bara vinna denna matchen och några mål framåt. Det är dessutom ett hemmalag med kniven mot strupen som gör att jag tror vi får se ett motiverat Spurs. Vitesse visade även i första mötet mot NS Mura att kvalitetsskillnaden är stor när det städade av den matchen. Tottenham som är ett ännu bättre lag och dessutom spelar på hemmaplan, ska inte ha några större problem med den offensiven man besitter att göra några mål framåt. jag räknar med en stor Tottenham-seger i detta mötet och klickar därför i Spurs över två mål!

fotboll, Conference league
|
units: 2/5 - spelstopp: 21:00
Tottenham - NS Mura
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.