Match: Calgary-Washington | (NHL) | Speltips: Över 4,5 mål | Odds: 1,57 | Spelstopp: 02:30 | Spelbolag: 10Bet

Vi testar ett nattspel igen och denna gången blir det på NHL. Oddset är kanske inte det mest sexiga men i en dubbel eller liknande är spelet perfekt.

Hemmalaget Calgary har inlett säsongen lite trevande och har efter 9 spelade matcher lika många poäng. Man startade säsongen med att rada upp förluster men det är något man vänt på och nu har man istället tre raka vinster, varav en efter förlängning. Att notera är att laget spelat över 4,5 mål i 8 av de 9 matcher man spelat hittills under NHL-säsongen.

Även Washington har startat säsongen på ett litet ostabilt sätt med 9 poäng på 7 matcher, alltså 2 mindre spelade matcher än dagens motståndare. Precis som Calgary så spelar man målrika matcher, 5 av sina 7 spelade matcher har slutat med över 4,5 mål.

Som så många tidigare gånger när det handlar om NHL så känns 1×2 nästintill omöjligt att förutspå i en match som den här. Istället så väljer jag att checka in målmarknaden där båda lagen har en fin statistik gällande just det. Jag testar över 4,5 mål i matchen till 1,57x pengarna hos 10Bet, vill man inte vara lika feg som jag så kan man köra på över 5,5 till ett betydligt bättre odds.