Match: Levante-Getafe (Spanien Segunda) | Speltips: Levante | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:00 | Spelbolag: 10BET

Toppen mot botten i den spanska andradivisionen! Serieledarna Levante tar emot femtondeplacerade Getafe och det är svårt att inte spela på serieledarna när oddsen ligger på fina 1,80.

Levante är riktigt formstarka just nu, 16 poäng på de sex senaste matcherna vittnar om det. På hemmaplan har man ännu inte tappat några poäng, fem vinster av fem möjliga har det blivit och då har man bland annat slagit Mallorca och Valladolid. Senast krossade man Mirandes borta med hela 3-0 och serieledarna ser otroligt starka ut för tillfället. Offensiven har sett mycket fin ut med 11 mål på de fem senaste matcherna.

Getafe å andra sidan har det kämpigt i botten av tabellen, en 15:e plats ligger man på med endast tre segrar under hela säsongen. Offensiven har till skillnad från hemmalagets varit väldigt svag, med endast åtta mål producerade framåt på elva matcher, det är riktigt dåligt för ett lag vars målsättning inför säsongen var att ta klivet till till La Liga igen. Mot serieledarna som är ruskigt starka hemma tror jag Getafe åker på en ny förlust.

Jag spelar raka ettan till 1,80 alla dagar i veckan. Lycka till vid rygg!