Match: Guingamp-Nice | (Ligue 1) | Speltips: BLGM | Odds: 1,80 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Coolbet

Det har varit en tuff månad för min del men jag hoppas kunna avsluta på topp och gå in i december med en bra känsla..

Guingamp har varit lite av säsongens överraskning då man endast har förlorat 3 matcher såhär långt. Denna fina start gör att man ligger på en fjärdeplats i serien, dock en bra bit ifrån topp tre. Idag bör man dock ha hyfsad chans att slå ett relativt formsvagt Nice och därmed komma 3 poäng närmre ett av topplagen. I drygt hälften av sina matcher har man spelat BLGM.

Bortalaget Nice inledde säsongen strålande och inget av sina motståndarlag kunde plocka tre poäng av Nice, det dröjde länge. Man var nämligen obesegrade i nästan två månader och första förlusten i ligan kom så sent som i november då Caen satte stopp för den fina sviten. De senaste matcherna har det dock gått lite mer trögt då man spelat oavgjort mot Bastia, förlorat mot Schalke i Europa League och som sagt fått stryk av Caen. I drygt hälften av sina matcher har man spelat BLGM.

Guingamp har alltså hemmaplan och där brukar man vara rätt så starka så ett mål bör man allt kunna ordna. Nice har hittills gjort mål i nästan alla sina matcher och bör trots en dålig formkurva kunna utmana. Sammanfattningsvis tror jag att det blir en jämn match där båda lagen löser minst varsitt mål. BLGM hittar vi hos Coolbet till drygt 1,80x degen!

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet