Match: Toulouse-Montpellier | (Ligue 1) | Speltips: X2 | Odds: 1,75 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Coolbet

Det har varit en tuff månad för min del men jag hoppas kunna avsluta på topp och gå in i december med en bra känsla..

Hemmalaget Toulouse är väldigt upp och ner, man vet aldrig riktigt exakt vart dom står om man säger så. Man har exempelvis slagit både Monaco och PSG men man har samtidigt förlorat mot bottenlagen Metz, Caen samt Rennes. Man är alltså väldigt upp och ner men överlag ser det spännande ut, även om det kanske inte räcker för att vara med i toppen.

Montpeiller ligger i mitten av tabellen med sina 16 poäng, är både nära att ta några kliv upp men även lika nära att ramla nedåt. Nu har man dock fått upp formen rejält och har tagit poäng i 7 av de 8 senaste matcherna, den enda förlusten under dessa matcher kom borta mot ett start Monaco. Det mest anmärkningsvärda är att exakt hälften av de matcher man spelat har slutat oavgjort, så kanske även ikväll?

Det känns som att det här kommer bli väldigt jämnt, dels eftersom Montpeiller väldigt ofta spelar oavgjort men även eftersom lagen överlag känns jämna. Men vi får inte glömma bort att Montpeiller har presterat otroligt bra under den senaste tiden och går in i matchen med stort självförtroende. Även fast oavgjort känns närmast till hands så säkrar jag upp med X2 till det fina oddset på 1,75x pengarna. Nu kör vi!

Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet