Match: Memphis Grizzlies-Oklahoma City Thunder (NBA) | Speltips: Oklahoma +2,5 | Odds: 1,76 | Spelstopp: 02:00 | Spelbolag: COOLBET

En jämn och het match att vänta inatt när Memphis Grizzlies tar emot Oklahoma City Thunder, det är två lag med formkurvor som pekar åt olika håll och jag tycker oddsen på gästerna lockar en aning.

Oklahoma City Thunders gjorde processen kort med Miami Heat senast och laget plockade fjärde raka segern, och totalt femte segern på de sex senaste matcherna. Russel Westbrook stod för en ny storprestation, en ny triple-double blev det med 29 poäng, 17 rebounds och 11 assist. Finns nästan inga ord kvar för att beskriva denne spelare, som fullständigt dominerar för tillfället och som ser ut att gå mot en sensationell och historisk säsong. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, med Westbrook i storform finns det gott om anledningar att frukta Oklahoma. Inatt står Grizzlies för motståndet, och raka tvåan till två gånger pengarna är ett ruskigt spelvärt odds. Att det blir ett jämnt möte är det inget snack om, Grizzlies är hemmastarka och kommer bjuda på en riktigt tuff kamp men här tror jag dagsformen blir avgörande, hemmalaget har endast två segrar på de sju senaste matcherna och de två senaste matcherna har resulterat i två förluster.

Jag spikar Oklahoma +2,5 till 1,76, känns som ett riktigt härligt spel på förhand. Jag älskar att spela på Oklahoma när de inte bär favoritskapet, finns så otroligt mycket värde i oddsen. Ny triple-double alá Westbrook att vänta inatt? Lycka till vid rygg!