Match: Trelleborg-IK Frej (Superettan) | Speltips: Trelleborg | Odds: 1,85 | Spelstopp: 18:59 | Spelbolag: LeoVegas

Måndagskvällen blev fantastiskt fin då Värnamo “skrällde” vilket betydde att 1x satt och AFC United slog Ljungskile på bortaplan efter ett sent avgörande. Full pott alltså, vilken start på veckan!

Exklusiv kampanj: 3 st förhöjda odds på Premier League

Dagens spelutbud är verkligen mer än sämst, finns i stort sett ingenting av intresse och det kan hända att det här blir mitt enda speltips idag. Jag ska dock försöka få fram något mer men jag kan tyvärr inte garantera något då jag endast skickar ut spelen om jag tror att det har bra chans att sitta.

Vi börjar med hemmalaget Trelleborg som inte riktigt haft någon toppensäsong och ligger efter 2o spelade omgångar på en sjundeplats med sina 29 inspelade poäng. Faktum är att man endast förlorat 5 matcher under hela serien, problemet ligger i att man spelar alldeles för många oavgjorda matcher. Hela 8 matcher har hittills slutat oavgjort för skåningarna vilket har gjort att man aldrig riktigt kommit ikapp topplagen och det är ofta det där sista som fattas för laget. Man kan pressa på bra en hel match men det avgörande målet kommer aldrig och det är det som jag ser som lagets stora nackdel. På slutet tycker jag dock att man kommit igång lite bättre med segrar mot exempelvis Åtvidaberg och AFC United samt oavgjort mot Dalkurd. Det visar ändå lagets styrka och mot ett formsvagt IK Frej bör man ha bra chans till tre poäng.

IK Frej ligger strax bakom Trelleborg med 25 inspelade poäng på totalt 20 spelade matcher. Det är ett lite liknande läge där man ofta spelar oavgjort och framförallt är väldigt dåliga på bortaplan. Man är ett av seriens sämsta bortalag med endast 7 inspelade poäng på 9 spelade matcher vilket får anses som väldigt dåligt. Formen är inte heller den på topp då man förlorat 3 av de 5 senaste matcherna varav den senaste förlusten kom i Svenska Cupen mot Division 1 laget Brommapojkarna i mitten på förra veckan.

Ett relativt duktigt hemmalag som på slutet verkar ha börjat komma upp i nivå ska klara av att slå ett av seriens sämsta bortalag. Förutom att IK Frej är dåliga på bortaplan så har man även en form som sviktar och jag tror det blir väldigt svårt för dom att ta poäng. Därför testar jag raka 1:an till 1,85x pengarna hos LeoVegas!

Registrera dig hos LeoVegas