Match: Helsingborg-Hammarby (Allsvenskan) | Speltips: 1X | Odds: 1,53 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: CherryCasino

Helsingborg tar emot Hammarby i en måstematch, här har man helt enkelt inte råd att förlora. Man befinner sig på kvalplats för tillfället med 22 inspelade poäng, GIF Sundsvall befinner sig framför i tabellen med 25 poäng. Skulle man tappa poäng här samtidigt som Sundsvall tar tre poäng hemma mot Jönköping blir det ruskigt svårt för Henrik Larssons mannar att nå säker mark, och mardrömmen om att få kvala för att hålla sig kvar i Allsvenskan lär med stor sannolikhet att bli verklig.

Statistiskt sett har man haft det ganska enkelt mot Hammarby det senaste året, bortsett från senaste mötet i April där man stod för ett totalfiasko och föll med hela 5-1 på Tele2 Arena. Sedan Hammarby tog klivet upp till Allsvenskan så har Helsingborg vunnit tre av fyra möten. Den så otroligt viktiga segern mot Sundsvall, en match man avgjorde på tilläggstid, följdes upp med en ny förlust mot Malmö senast. Nu är det all-in-mentaliteten som gäller i alla återstående matcher, i kampen om överlevnad

Jag spelar 1X till 1,53, för nu tror jag absolut inte Helsingborg förlorar när det gäller som mest. Lycka till vid rygg!