Match: PEC Zwolle-Den Haag (Eredivisie) | Speltips: X2 | Odds: 1,57 | Spelstopp: 20:00 | Spelbolag: CherryCasino

Förstår inte hur PEC Zwolle kan stå som favoriter mot Den Haag. Inte för att de sistnämnda är ett mycket bättre lag direkt, men Zwolle har verkligen varit katastrofala i säsongsinledningen. Noll vinster, två oavgjorda och fem förluster på de sju inledande matcherna, samtidigt som man endast gjort tre mål (!) och släppt in hela 17. Det är katastrofalt, här testar jag dubbelchansen alla dagen i veckan.

Den Haag har inlett okej, varken mer eller mindre. Tre vinster, en oavgjord och tre förluster på de inledande sju matcherna. En sådan inledning man förväntade man sig på ett ungefär. Man befinner sig på en tiondeplats i tabellen och det är där i mitten man med största sannolikhet kommer härja under säsongen, laget är inte tillräckligt bra för att hota de stora hajarna men samtidigt är man inte dålig nog att kriga om nedflyttning. Efter de fyra inledande ligamatcherna stod man som obesegrade, nu kommer man med tre raka förluster. Dock har förlusterna kommit mot Heerenveen, Twente och Feyenoord

Mot ett katastrofalt dåligt och segerlöst Zwolle tror jag absolut man kan ta poäng och vända den negativa förlustsviten, jag spelar X2 utan att tveka. Lycka till vid rygg!