Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Tottenham saknar Harry Kane – blytungt avbräck

  • Brightons tre senaste matcher i ligan har slutat 1-0, 1-0 och 0-0

  • Brighton har sett betydligt bättre ut än vad tabellen visar, här lär man stå upp bra

  • Brighton har stått upp bra mot topplagen under hela säsongen

Viktiga poäng på spel

Brighton har varit ett rätt underligt lag att följa den här säsongen. Det ser bra ut och Potter får ett högt betyg, men ända vill det sig inte riktigt. Brighton borde ha tagit oerhört många fler poäng än vad man gjort, istället är man med i en bottenstrid. Med endast två poäng ner till den röda zonen tar man emot Tottenham i helgen och här ska man ha fina möjligheter till att ta poäng. Brighton har stått upp väldigt bra mot topplagen under hela säsongen och senast Spurs kom på besök till Amex vann hemmalaget.

Brighton har endast bjudit på två mål i lagets tre senaste ligamatcher – totalt sett. 0-1 mot Manchester City följdes upp med 1-0 mot Leeds och nu senast spelade man mållöst mot Fulham. Tror på målsnålt här med.

Ingen Harry Kane

Tottenham har på sistone inte lyckats leverera så som i början av säsongen, och nu är man plötsligt nere på en sjätteplats. Senast åkte man på stryk när man tog emot Liverpool på hemmagräs. I den matchen skadades Harry Kane, vilket betyder att engelsmannen missar helgens match mot Brighton. Oerhört tungt avbräck – ska bli intressant att se hur laget går till väga utan honom. Kane har ju varit Spurs tveklöst bästa spelare den här säsongen med tolv mål och elva assist på nitton matcher i ligan. Blir en helt annan offensiv utan stjärnan och det lär märkas på söndag.

Den här bortamatchen blir tuff för Tottenham. Skulle man lyckas sätta 1-0 lär Mourinho alltjämt backa hem istället för att söka ett till, i synnerhet nu när Kane saknas. Tror på en jämn, tillknäppt tillställning här och oddset på underspelet lockar för mycket för att inte testas.

1-1?

Speltips.se ger tipset:

under 2,5 mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.