Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Detroit har bara vunnit två av sina åtta matcher.

  • Detroit ligger sist i central division.

  • Detroit har fyra raka förluster.

  • Panthers har vunnit tre av sina fyra matcher den här säsongen.

Många som måste steppa upp

Det finns inte mycket positivt att redovisa för Detroit Red Wings som senast förlorade andra raka mötet med Dallas Stars, denna gången med 7-3. Laget är 2-5-1 och under sin road trip gick man 0-3-1. Jonathan Bernier släppte in tre mål på 19 skott i den första och andra perioden innan han inför den tredje fick lämna matchen på grund av en underkroppsskada. Thomas Greiss stod för sex räddningar under den tredje perioden som ersättare. Coach Jeff Blashill sa efter matchen att det här var ett rejält steg tillbaka för laget och inte bara resultatmässigt, utan också att man spelade dålig hockey. Många spelare måste steppa upp om den här säsongen inte ska sluta i totalt fiasko.

Chris Driedger gjorde 29 räddningar för sitt Florida Panthers i en 3-2 förlust mot Columbus Blue Jackets senast efter straffar. Florida öppnade säsongen med tre raka segrar och man har sett vassa ut, en förlust på straffar kan vem som råka ut för.

Ska vinna

Detroit har som sagt haft det väldigt tufft under inledningen av säsongen och jag kan inget annat än att hålla med coach Jeff Blashill i hans uttalande. Laget har tagit steg tillbaka snarare än framåt och det håller inte på den här nivån. Laget ser inte ens ut att bry sig i vissa tillfällen och det är något dem måste få ordning på. Den här säsongen kommer sluta i totalt fiasko annars, nu är man sist i Central Division och har bara vunnit två av sina åtta inledande matcher.

Florida har tagit poäng i samtliga sina fyra matcher den här säsongen och vunnit tre av dem. Laget spelar bra men man är inte nöjd där, många av spelarna tystar ner faktumet och säger att man bara vill ha mer. Såklart något alla hade sagt men det syns att man faktiskt vill göra något av den här säsongen. En vinst mot Detroit bara ska man klara av med dem ambitionerna.

Speltips.se ger tipset:

Florida Panthers att vinna hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/1 kl 16.20

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.