Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Senast lagen möttes blev det 8-8 efter fulltid.

  • Spelet sitter i 13 av Fagerhults 15 matcher den här säsongen.

  • Inget lag i serien är i närheten av Fagerhults målskillnad men Helsingborg kan, och har, bjudit upp till dans mot ett sådant lag. Mål i sikte.

  • Helsingborg har en oviss form, men väljer att bedöma den som bra då man inte förlorar under full tid på fyra raka matcher.

  • Fagerhults spelidé passar ganska bra mot Helsingborg, samtidigt som Helsingborg har alla möjligheter att straffa nykomlingen.

Underhållande

Fagerhult fortsätter sitt spår som att vara en väldigt underhållande och pigg nykomling i årets SSL. Målen fortsätter ösa in både fram och bak men det är det som är charmen med årets Fagerhult. Det är oerhört underhållande att kolla på laget när man bara går ut och kör från start till slut i sina matcher. Den här söndagen möter man Helsingborg, ett motstånd som man faktiskt vann mot senast när oavgjort blev vinst i sudden death på bortaplan. Isaac Rosén och Henrik Olofsson har båda förlängt tiden som spelare i Fagerhult och stärker laget med rutin under sista halvan.

Jag förväntar mig en match likt den senast mellan lagen. Det är möjligtvis så att Helsingborg har gjort läxan och vinner den här matchen med någon boll, men mål kommer det bli i massor!

Slutspel i sikte

Helsingborg är påväg mot något bra den här säsongen och ligger för tillfället på en ganska behaglig slutspelsplats. Man är sju poäng före Pixbo, som ligger precis under strecket och är det laget som hotar mest. Helsingborg har alla förutsättningar att nå slutspel den här säsongen och truppen verkar må bra. Linus Nordgren är i sitt livs form samtidigt som man har fått in en producerande talang i Linus Malmström. Självklart skall även Jonathan Edling nämnas, en av ligans absolut bästa målvakter.

Att Helsingborg kan göra mål är något vi vet om med den fina offensiv man har och mot Fagerhult lär man inte backa undan för målfest. Hemmalaget kommer köra på som senast man möttes och Helsingborg lär acceptera det och hoppas på att effektiviteten är betydligt bättre hos dom. Edling och Nordgren kan bli avgörande här!

Speltips.se ger tipset:

Över 14.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.