Axel Olsson|30 januari, 2023, 15:41

Jag väljer att spela på Besiktas vinner och att det blir totalt över 2,5 mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Karagumruk brukar bjuda på massvis med mål. Deras ligamatcher har ett snitt på skyhöga 4,16 mål per match.

  • Tosun fortsätter att leverera mål för Besiktas, Dele Alli såg klart bättre ut i senaste ligamatchen och nyförvärvet Aboubakar kommer skapa oreda för motståndarna. Offensiven ser stark ut.

  • Trots en väldigt stark offensiven har Karagumruk tendens att släppa till alldeles för många mål bakåt. Gästerna kommer få sina lägen.

  • Besiktas har äntligen hittar rätt och har nu fem raka segrar i bagaget.

SPELTIPS.SE GER TIPSET:

Besiktas vinner + totalt över 2,5 mål hos Betsson

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Bjuder på målkalas

Det ser verkligen ut att bli ett sevärt möte när Faith Karagumruk och Besiktas drabbas samman under tisdagskvällen. Det är två lag som bjudit på ett starkt anfallsspel och nu ska de göra upp om tre viktiga poäng i ligaspelet. Hemmalaget Karagumruk är fortsatt en relativt okänd klubb för många men de förtjänar mer beröm. De ligger visserligen på en tiondeplats i turkiska Super Lig men det är få mittenlag som visat den målfarligheten som de har. Karagumruk har öst in mål i säsongens ligaspel, men samtidigt har de också läckt väldigt mycket bakåt.

Ifall man gillar att se på målrika matcher är Karagumruk verkligen ett lag man borde följa. De har gjort hela 40 mål på 19 omgångar och det är ett lika starkt målfacit som serieledarna Galatasaray. Det har blivit hela 79 mål i deras 19 matcher – det ger ett snitt på höga 4,16 mål per ligamatch den här säsongen. Karagumruk kommer inte hålla igen mot Besiktas och de lägger grunden till varför vi tror det blir en målrik batalj. De kan verkligen göra mål och duon Borini och Diagne har skapat problem för samtliga försvar i ligan.

Lovande prestationer

Vi är imponerande av hemmalagets anfallsspel och vi tvivlar inte på att de kan ställa till bekymmer för gästande Besiktas. Däremot ifall vi tittar på laget som helhet är Besiktas i ett klart bättre skick. Samtidigt som de har en sylvass offensiv har de också ett välfungerande försvarsspel och det är en farlig kombination. Efter en sämre period i september och oktober har storklubben äntligen hittat rätt och har nu en riktigt stark form. De tittar uppåt i tabellen och med den nuvarande formen förtjänar de att ligga i toppen.

Besiktas har verkligen fått fart på spelet och står nu på fem raka segrar i ligaspelet. Tosun fortsätter att leverera mål och han stod för en väldigt stark insats när han utgick från vänsterkanten mot Alanyspor. Anfallsrollen har nyförvärvet Aboubakar tagit över och det har varit målgaranti när han representerat klubben i tidigare säsonger. Det är ett starkt nyförvärv och han kommer säkerligen vara nyttig i den andra halvan av säsongen. Karriären har gått utför när det gäller den tidigare supertalangen Dele Alli, men engelsmannen bjöd på en lovande prestation i senaste ligamatchen mot Alanyaspor. Det gick att känna igen honom och ifall han kan hitta tillbaka till sitt spel blir det en spelare att frukta i turkiska Super Lig. Gästerna är i bra slag och kommer säkerligen få chanser mot ett böljande Faith Karagumruk.

fotboll, Super Lig
|
units: 1/5 - spelstopp: 18:00
Karagumruk - Besiktas
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.