Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • PSG kommer till matchen med fyra raka vinster i bagaget.

  • PSG har vunnit tolv raka inbördes möten mot Lorient.

  • Lorient har förlorat fyra av deras sex senaste ligamatcher.

  • Den farliga trion Neymar, Mbappe och Di Maria har startat i deras två senaste ligamatcher.

  • PSG mäktade med fyra mål mot Montpellier i förra omgången.

Nykomlingen ställs på prov

Det är aldrig lätt att ställas mot den franska giganten Paris Saint Germain. Uppgiften blir dessutom ännu svårare när man är nykomlingen Ligue 1 den här säsongen. Detta är fallet när Lorient ställs mot topplaget PSG i ligaspelet under söndagseftermiddagen. Det råder en extrem klasskillnad mellan dessa två lagen både på och utanför planen.

Men som sagt, matcher avgörs inte på pappret. Men undertecknad kan inte blunda för de stora skillnaderna mellan dessa två. Lorient spelade i den franska andraligan förra säsongen, en liga som laget vann med 54 inspelade poäng. Men sedan uppflyttningen till högstaligan har det gått betydligt tuffare för Lorient. I skrivande stund hittas nykomlingen i botten av tabellen och närmare bestämt en 19:e placering. Med fyra förluster i deras sex senaste ligamatcher tror vi att hemmalaget blir chanslösa under söndagen.

Klasskillnad råder

Det är inte många lag som kan utmana Paris Saint Germain i den franska ligafotbollen. Den här säsongen ser det däremot ut som att giganten får lite mer utmaning om ligaguldet. Konkurrenter som Lille OSC och Lyon har presterat klart bättre än tidigare säsonger. Men det är fortfarande inget lag som kommer upp till PSG:s nivå när det kommer till bredd och kvalitet i truppen.

Paris Saint Germain har dragits med en del skadebekymmer på sina storstjärnor den här säsongen. Men nu är äntligen Neymar, Mbappe och Di Maria tillbaka som en svårslagen trio. Nya tränaren Pochettino har fått sig en fin start i klubben, en vunnen cuptitel och fyra vinster utav fem möjliga. Med fyra raka vinster känns det som att topplaget har hittat formen igen och vi tror på ytterligare en växel framöver. PSG har vunnit deras tolv(!) senaste inbördes möten mot Lorient. Vi klickar i ledningen redan i halvtid under söndagseftermiddagen.

Speltips.se ger tipset:

PSG leder i halvtid hos coolbet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/1 kl 10.21

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.