Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Napoli har löst över 2,5 mål i sju av deras åtta senaste matcher.

  • Spelet har suttit i fem av deras sex senaste inbördes möten.

  • Napoli besitter både bredd och kvalitet i sin fartfyllda offensiv.

  • Parmas bortamatcher har ett högt snitt på hela 3,66 mål/match den här ligasäsongen.

  • Spelet har suttit i fyra av Parmas fem senaste bortamatcher i ligaspelet.

Sprudlande offensiv

Napoli kliver in som givna favoriter inför söndagens möte mot Parma. Gattusos mannar inledde ligasäsongen på ett strålande sätt och var med och kampade i den absoluta toppen av tabellen. Men laget har inte kunnat behålla den fina formen under en längre tid och istället har förlusterna blivit fler.

Men trots att formen pendlar upp och ner, bjuder alltid Gattusos gäng på en fartfylld och offensiv fotboll. Napoli besitter grymma kvaliteter i offensiven och alternativen är många. Spelare som Lozano, Insigne och Mertens håller hög Serie A-klass och ställer till problem för samtliga försvar i ligan. Napoli bjuder därmed ofta på väldigt målrika matcher, det har vi fått se under den här säsongens ligaspel. Hemmalaget har löst överspelet i sju av deras åtta senaste matcher. Med fyra gjorda mål i cupmatchen mot Spezia känns Napoli på gång igen. Poängchanserna är stora inför söndagens möte när de ställs mot svaga Parma!

Parma kommer inte upp i förra säsongens nivå

Gästerna Parma är långt ifrån nöjda med vad laget har presterat under första halvan av ligasäsongen. Parma var ett lag som imponerade förra säsongen och slutade på en fin elfteplats utifrån deras förutsättningar. Svensken Dejan Kulusevski och hans kompanjoner Cornelius och Gervinho spelade stora roller i lagets fina säsong.

Men nu när svensken försvunnit har de andra två inte alls kommit upp i liknande nivåer. Dansken Cornelius är fortsatt mållös efter 11 ligastarter den här säsongen. Hans måltorka symboliserar även hur det har gått för hela laget den här säsongen. Parma hittas på en svag 19:e plats i tabellen med 13 inspelade poäng. Just nu känns det som att Serie A-kontraktet är i fara, men klubben har massvis med tid att rädda upp den svaga säsongen. Parmas bortamatcher har ett högt snitt på hela 3,66 mål/ligamatch. Ranieri och hans mannar har väldigt svårt att hålla tätt bakåt, vilket lett till sju förluster i deras åtta senaste matcher. Överspelet har dessutom rättats grönt i fyra av deras fem senaste bortamatcher i ligaspelet.

Speltips.se ger tipset:

Över 2,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/1 kl 09.50

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.