Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Senast lagen ställdes mot varandra vann Liverpool med 2-1.

  • West Ham har gjort nio mål på sina tre senaste matcher.

  • Närmast gjorde Liverpool tre mål mot Tottenham.

  • Spelet sitter i West Hams tre senaste matcher.

  • Trent Alexander-Arnold gjorde både mål och assist för Liverpool senast.

Hemmalaget öser in mål

Är det dags att börja ta West Ham på allvar? Efter fyra raka ligasegrar har nämligen Londonklubben klättrat upp till en femteplats i tabellen. Otroligt imponerande av West Ham som i fjol klarade sig kvar i Premier League med nöd och näppe. Utöver fyra raka ligasegrar har man även avancerat i FA-cupen två gånger om. Alltså, totalt sex segrar i rad för ett West Ham som fortsätter att imponera match efter match. På söndag väntar en rejäl värdemätare för West Ham då man ställs mot de regerande mästarna Liverpool. Trots West Hams brutala form får man ses som ganska stora underdogs.

Senaste segern för West Ham kom i veckoomgången när man besegrade Crystal Palace med 3-2. Efter målkalaset i derbyt har West Ham nu gjort nio mål på sina tre senaste matcher. Dessutom, på sina sju senate matcher har West Ham endast gått mållösa en enda gång. Imponerande offensiv av West Ham som mycket väl göra ett, två eller varför inte flera mål mot Liverpool. Från matchen senast får man se det som ett svaghetstecken att man släppte in två mål mot ett ganska formsvagt Palace. Ska man stå emot Liverpools offensiv gäller det att man höjer sig något snäpp från matchen senast. Vår känsla? Målakalas!

Ett steg framåt

Efter fem raka poängtapp var det ett pressat Liverpool som åkte till London för att mot Tottenham i veckan. Efter en stundtals jämn tillställning som svängde fram och tillbaka stod tillslut Liverpool som segrare med 3-1. Tre efterlängtade poäng för Liverpool som nu har de två Manchester-lagen inom räckhåll. Kanske viktigast för Liverpool var att man fick göra tre mål. De regerande mästarna hade nämligen gått mållösa i fyra raka ligamatcher. Extra skön match och islossning var det nog för Trent Alexander-Arnold som efter en lång formsvacka fick med sig både assist och mål. För Liverpools del vore det väldigt nyttigt om Alexander-Arnold åter hittar fjolårsformen.

En som fortfarande inte fick det att lossna var Mohammed Salah. Egyptiern tillika lagets stora stjärna har inte gjort mål i Premier League sedan 7-0-krossen mot Crystal Palace. Sedan dess har Liverpool spelat sex ligamatcher. Mot Spurs senast förtjänade dock Salah mer, ett bortdömt mål och flera bra passningar som lagkamraterna nog borde förvaltat bättre. Efter tokan råder inga tvivel om att Salah är ruskigt målsugen. Vår känsla är att torkan  bryts mot West Ham på söndag.

Överspelet känns helt givet och vi klickar i över 2.5 mål!

Speltips.se ger tipset:

Över 2.5 mål hos Bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/1 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.