Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Skadebekymmer i båda lagen, West Ham kan drabbas mest.

  • Liverpool är det bättre laget.

  • Spelet satt när lagen möttes senast.

  • Spelet sitter i Liverpools senaste ligamatch.

  • Liverpool favoriter och lär slå West Ham. Problem i defensiven öppnar för ett mål av gästerna.

Mindre problem

Visst, Virgil van Dijk är ett stort avbräck för Liverpool och skulle vara det för samtliga lag i världen. Men frågan är om backkrisen inte är lite överdriven trots allt. Skador på fler mittbackar än van Dijk har tillkommit, men det finns fortfarande alternativ, så som yngre spelare till exempel. Att man kan vinna fotbollsmatcher i Premier League utan van Dijk och med en kris bakåt är givet, det handlar bara om att vara effektiva i den offensiva tredjedelen. Tittar man förbi bekymmerna, så finns fortfarande fantastiska delar i Liverpools elva kvar. Salah, Mane och Firmino tillsammans med nye Jota är bara några av dessa.

Att Liverpool slår West Ham den här dagen ser jag som klart på förhand, man är stor favoriter med rätta och man kommer visa varför. Det skall dock tilläggas att Liverpool kan få lite problem, för West Ham är ett formstarkt lag som kan hota på riktigt. Ett mål åt gästerna är inte omöjligt, men Liverpool vinner matchen!

Tuff bortamatch

West Ham, formstarka West Ham åker till Anfield för att försöka hota Liverpool. Vi får se hur det går, när också Antonio är osäker till spel, men chans har man absolut. Det är ett skede som gästerna gläds åt, när hemmalaget har problem med skador och chansen att ge de en match ökar rejält. Man har som sagt en mycket fin form för tillfället och det kan vara helt avgörande. Självförtroende och tro på det man gör är viktigt och jag tror att det är precis vart dagens gäster står. Tappet av Antonio blir såklart tungt, men jag tycker trots en del skador i dessa lagen att det finns viktigare delar.

Liverpool vinner, för klassen, bredden och spetsen är betydligt bättre. West Ham kommer dock bjuda upp till match och det blir inte att ställa ut skorna för hemmalaget. Formen talar och vi hoppas gästerna orkar med ett mål åtminstone!

Speltips.se ger tipset:

Liverpool & båda lagen gör mål hos Unibet

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 30/10 kl 10.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.