Rygga spelet med 100 kr riskfritt

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Sheffield United har inlett säsongen väldigt svagt med fyra förluster och ett kryss

  • Manchester City har stött på en del problem dem med, men här ska man lyckas ta tre poäng med sin fina dagsform

  • Manchester City dras med skadeproblem i offensiven där bland annat Gabriel Jesus och Sergio Aguero saknas

  • Manchester City löser underspelet i sex raka matcher samtidigt som man vunnit fyra av dessa

  • Sheffield United har löst spelet i fem av sex ligamatcher under säsongen

Står inför en tuff uppgift

Att möta både Liverpool och Manchester City efter varandra i Premier League med en väldigt svag form är något alla lag helst undviker, men så fick det bli för Sheffield United. Laget stod dock upp bra mot Liverpool, man tog ledningen i första halvlek och förlorade matchen med små marginaler. Man stod upp rätt bra, och gör man en liknande prestation på lördag bådar det rätt gott för Sheffield. Samtidigt går det inte att bortse från lagets inledning i Premier League hittills. Förra säsongen var man ju ett stort utropstecken, men man har inte lyckats leva upp till det.

Sheffield United har inte vunnit en enda match än så länge, där man till och med förlorat fem av sex matcher. Alla matcher förutom premiärmatchen har förlorats med uddamålet, så det handlar visserligen inte om att man fallerat totalt. Ofta små marginaler, och jag tror lördagen kan bli en sådan historia. Manchester City kommer inte med någon superform, och båda lagen har problem offensivt.

I behov av poäng

I Champions League har Manchester City gjort ett riktigt bra jobb, speciellt med tanke på lagets skadebekymmer. I Premier League har man däremot inte lyckats lika bra. Kryss mot Leeds och West Ham samt förlust mot Leicester innebär att Pep Guardiola tappat poäng i fler matchen än vad man vunnit. I de tre senaste matcherna i ligaspelet har man gjort tre mål framåt, det är inga siffror vi brukar få se från Manchester City. Samtidigt förstår vi varför, man dras med skadebekymmer i offensiven där såväl Gabriel Jesus som Sergio Aguero saknas. Tunga avbräck.

Har därmed svårt att se siffrorna rinna iväg här. Sheffield United har i grund och botten en väldigt kompakt, stark defensiv och Manchester City kommer inte med de bästa prestationerna i ligan. Samtidigt ska man bara lyckas ta tre poäng mot detta Sheffield United som inte riktigt varit sig själva sedan säsongen drog igång.

2-0 till bortalaget?

Speltips.se ger tipset:

man city vinner & under 4,5 mål hos bet365

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se
Odds kan ändras under tiden | Odds framtagna 29/10 kl 20.00

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.