Axel Olsson|30 mars, 2024, 17:58

Jag väljer att spela på Nunez över 1,5 skott på mål i det här mötet. Här är några anledningar varför jag tycker det är ett bra spel:

  • Nunez är den Liverpool-spelaren som snittar flest skott per ligamatch.

  • Nunez har löst spelet i tre av hans fyra senaste starter. Fjärde matchen var mot Man City.

  • Brighton har en svag bortaform i ligaspelet.

Upp till 1500 kr spelkrediter

Omsättningskrav: Utbetalningar exkl. spelkreditinsatsen.

18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se

Nunez skapar oreda

Liverpool är med i den absoluta toppstriden. De har en ypperlig möjlighet att sätta sig i förarsätet i den här omgången, då konkurrenterna Arsenal och Man City drabbas samman. Liverpool är solklara favoriter hemma mot Brighton, det är dock ett motstånd som laget har haft svårt med i tidigare möten. Det kommer att krävas en stark prestation för att knipa segern, men hemma på Anfield är Liverpool fortsatt obesegrade. De har hela elva segrar och tre oavgjorda på 14 hemmamatcher.

De har en del skador i truppen men kan iallafall glädjas av att stjärnan Mohamed Salah är tillbaka igen. Salah, Diaz och Nunez förväntas bilda söndagens fronttrio. Vi håller ett extra öga på Nunez, då vi tror att det kan bli en matchbild som passar honom. Brighton är ett lag som vågar stå högt mot topplagen, därför kan det finnas ytor för Nunez att löpa på. Han skapar alltid mycket oreda med sin snabbhet och fysik, även fast effektiviteten inte alltid är där. Nunez snittar flest skott per ligamatch i hela Liverpool. Han har löst vårt spel i tre av hans fyra senaste starter, där den fjärde matchen var mot tuffa Man City.

Ingenting att förlora

Brighton har trivts bra i tidigare möten mot just Liverpool – deras tre senaste ligamatcher på Anfield har slutat med en seger och två oavgjorda. Gästerna har alltså en bra känsla inför söndagen, även fast det är en rejäl utmaning som väntar. Zerbis gäng fortsätter att blanda och ge, dock har deras ligaform på bortaplan varit ganska svag. Brighton har förlorat tre av deras fyra senaste bortamatcher i ligaspelet.

Det är ett lag med höga toppar och djupa dalar, därför har vi inte särskilt mycket förtroende till deras försvarsspel. Ibland kan det brista rejält och det blir nog tufft att hålla nollan borta på Anfield. Med tio omgångar kvar har klubben ingenting att förlora. De befinner sig på en åttondeplats i tabellen och gör nu ett sista ryck i hopp om att klättra närmare topp 5. Vi tror att gästerna vågar att spela med en hög risk i söndagens batalj.

fotboll, Premier League
|
units: 3/5 - spelstopp: 15:00
Liverpool - Brighton
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Allt innehåll på Speltips.se är avsedd för dig som är 18+. Spelar du för mycket? Kontakta Stödlinjen.