Match: Fernebache-Manchester United | (Europa League) | Speltips: BLGM | Odds: 2,00 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: 10Bet

Efter ett par dagar fullspäckat med Champions League så är det nu dags för att kolla in gruppspelet i Europa League istället. Det kan bli skoj!

Fernebache är i mina ögon något underskattade och kan utan tvekan chocka United här. I första mötet mot United så förlorade man med tre bollar men man spelade trots det stundtals riktigt bra. Samtidigt är man ofta väldigt starka på hemmaplan där man mer eller mindre alltid gör mål, oavsett motstånd.

Manchester United har knappast imponerat i Europa League såhär långt trots att man leder gruppen på sina 6 poäng efter 3 spelade matcher. Man inledde borta mot Feyenoord där man stod för en bedrövligt dålig insats och förlorade med 1-0, alltså gick man mållösa mot ett lag man bör slå med flera mål. Därefter har man slagit Zorya med knappa 1-0 och även dagens motståndare Fernebache med klara 4-1. Idag spelar man alltså borta mot det sistnämnda laget och det är inte en lätt uppgift, verkligen inte. Dessutom har Mourinho redan innan turneringen uttalat sig att turneringen inte är något för Manchester United och jag är extremt tveksam till hur motiverade man är.

Det är en match som på förhand är väldigt svår att förutse då man aldrig riktigt vet vart United står, går man in med full kraft eller slöar man sig igenom matchen? Oavsett så möter man ett starkt Fernebache som dessutom spelar på hemmaplan och räkna med att motivationen är på topp där. Jag testar BLGM till fina 2,00x pengarna hos 10Bet, det ska kunna gå!