Match: Deportivo-Valencia (La Liga) | Speltips: X2 | Odds: 1,45 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: 10BET

Har hittat mig ett riktigt fint dubbelvirke i mötet mellan Deportivo och Valencia, ett möte mellan två lag som underpresterat den här säsongen.

Utöka spelkassan med exklusiva odds bonusar

Valencia kommer till matchen fem tre vinster på fem matcher i bagaget, förlusterna har dock kommit mot Barcelona och Atletico Madrid, inte mycket att säga till om där kanske. Annars har man faktiskt fått ihop det mot slutet, nye tränaren Prandelli ser ut att ha väckt laget som inledde säsongen katastrofalt och nu ställs man mot ett mycket formsvagare Deportivo, som på de sju senaste matcherna endast har en ynka seger samtidigt som kan kryssat i en match och förlorat hela fem.

Inget snack om att det är Valencia som är i stört poängbehov här, en 16:e plats i tabellen är ingen placering som rimmar lika med klubbens målsättningar och klättringen mot den övre tabellhalvan måste påbörjas per omgående. Att plocka tre poäng borta mot ett Deportivo som också är i poängbehov är ingen enkel uppgift dock, och jag garderar med dubbelchansen som jag anser vara ett av måndagens säkraste spel på förhand.

X2-dubbelchansen till 1,45 är ett perfekt dubbelvirke, lycka till vid rygg!

Signa upp hos 10Bet