Match: Melbourne Victory-Wellington Phoenix (Australien A-League) | Speltips: Melbourne | Odds: 1,66 | Spelstopp: 09:50 | Spelbolag: 10BET

Tror mig ha hittat ett riktigt härligt morgonspel under måndagen, Melbourne Victory tar emot Wellington Phoenix på hemmaplan och kollar man på formen hos bortalaget är det svårt att inte plocka med ettan på kupongen.

Vi kan börja med bortalaget direkt, det är ett ruskigt formsvagt lag för tillfället som kommer till den här matchen med fyra raka förluster i bagaget, varav tre i ligaspelet. Och i de tre ligaförlusterna så har man inte lyckats näta en enda gång, man är alltså mållösa efter tre spelade omgångar och det är inga bra siffror direkt. Nu ställs man mot ett Melbourne som börjat säsongen aningen bättre, med en seger, ett kryss och en förlust på de tre inledande ligamatcherna.

Historiskt sett är det ett klart övertag Melbourne, som vunnit hela 17 av 29 möten lagen emellan. Sex möten har slutat oavgjort och lika många möten har resulterat i vinst för Wellington. Sett till den urusla formen och inledningen för bortalaget här så är det svårt att inte lockas av ettan, som finns att plocka till 1,66. Hemmaplansfördelen gör inte saken sämre direkt. Lycka till vid rygg!