Match: Barcelona-Real Madrid | (La Liga) | Speltips: X2 | Odds: 2,00 | Spelstopp: 16:15 | Spelbolag: Coolbet

December har börjat med full pott så nu hoppas vi att det fortsätter på det viset!

Hemmalaget under lördagskvällen är inga mindre än Barcelona som under många år varit stora giganter inom fotbollen och alltid varit i toppen av La Liga. Det är man även i år men jag tycker mig se att man gått ner sig något i kvalité och man är inte längre det “oslagbara” laget man en gång var. Just nu ligger man på en andraplats i ligan bakom Real Madrid som har 6 poängs försprång och det med all rätt. Det eftersom Barcelona har slarvat bort flera matcher då man exempelvis förlorat mot både Alves och Celta Vigo samt spelat oavgjort mot Real Sociedad.

Real Madrid är som Barcelona alltid med i toppen och krigar samt så har man ett ruggigt starkt lag på alla positioner. Framförallt när det gäller offensiven där man har flera världsspelare som oftast levererar och målkalas blir det väldigt ofta när dessa grabbar är i farten. Under de senaste åren har Real Madrid förlorat väldigt sällan och med en snabb koll så kunde jag konstatera att man endast förlorat 2 av de 40 senaste matcherna. Det är verkligen inte många lag i världen som kan komma upp i det snittet, oavsett liga.

Barcelona har hemmaplan vilket såklart ska betraktas som en stor fördel här, dock inte till överdrift. Som jag tidigare skrivit så är det inte samma Barcelona som vi sett för några år sedan och man levererar inte längre på samma sätt. Man möter ikväll ett Real Madrid som alltid är väldigt starka och som har ytterst få förluster på sitt konto under de senaste åren. 4x pengarna på Real Madrid är i mina ögon en stor överdrift och därför väljer jag att spela X2 till hela 2,00x pengarna hos Coolbet. Det är bland det mest spelvärda jag hittat på flera månader, utan tvekan!


Alla nya spelare får även 100% upp till 1500 kr i bonus hos Coolbet