Match: Irland-Vitryssland | Speltips: Irland -1 Asian | Odds: 1,98 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Unibet

Formen börjar sitta ordentligt nu, 2500 kr plus i kassan sedan jag startade reka på speltips.se. Dom två senaste rekarna har suttit enkelt och idag går vi för tredje! Jag kommer ikväll spela på Irland-Vitryssland (Irland -1 Asian), det känns som ett riktigt starkt spel med det utbud som vi erbjuds idag.

Irland är som bekant klara för EM och kommer vara Sveriges första motståndare i gruppen, Irland har visat sig vara ett starkare lag än vad jag tror många räknat med. Man kommer senast från 1-1 resultat mot Holland, man var totalt överlägsna men valde att lufta lite spelare i slutet av matchen vilket ledde till att Holländarna kunde kvittera i slutminuterna. Det vi fick se innan det var ett mycket vasst lag som skapade målchanser och kunde hantera bollen på ett fint sätt, något som Holland nog inte hade räknat med. Visserligen missade Holland sommarens mästerskap och var förmodligen inte övertaggade på matchen men jag tycker ändå att Irland bevisade att man är duktiga för det är inte vilket lag som helst som kan ta poäng mot det laget.
Irland har flera starka namn i truppen som ikväll kommer fortsätta vilja visa att man vill ha en plats i startelvan mot Sverige då det råder hård konkurrens om platserna i laget.

Vitryssland kommer till matchen med en 3-0 förlust senast mot Nordirland, det säger väl det mesta? På de senaste tio matcherna har man gjort ynka 6 mål och då ska det tilläggas att man mött lag som Armenien, Makedonien, Montenegro, Gabon och Luxemburg. Det är alltså ett formsvagt och icke målfarligt lag som Irland ska möta ikväll som dessutom inte har något att spela för.

Irland ska snart spela EM, flera spelare vet att de måste prestera för att få plats i startelvan vilket jag tycker öppnar för att laget kan trycka dit några bollar ikväll. Irländarna har presterat bra under en lång tid nu och gjort bra resultat mot nästintill alla lag, även ikväll skulle jag vilja tro. Vitryssland har ett målsnitt på 0,60 de senaste 10 matcherna, har inget att spela för och vill nog helst bara spela sig igenom matchen. Laget har även inte gjort ett enda mål på dom senaste fyra matcherna och jag tror att det blir en femte mållös match för dom ikväll. Jag gissar 3-0 till Irland.

På Irland -1 asian erbjuds vi oddset 1,98 hos Unibet vilket jag tycker är fantastiskt fint om man ser till statistiken och förutsättningarna lagen har. Om du inte har koll på vad ett -1 asianspel är så finns en enkel beskrivning av det nedanför. GL vid rygg!

(Du vinner om det lag du spelat på vinner matchen med två mål eller mer. Du får tillbaka insatsen om det lag du spelat på vinner matchen med exakt 1 mål. Du förlorar om matchen slutar oavgjort eller om det lag du inte spelat på vinner matchen.)