Match: Haugeland-Sogndal (Tippeligaen) | Speltips: x2 | Odds: 1,85 | Spelstopp: 17:59 | Spelbolag: Bethard

Gårdagens rekar från min sida satt återigen, man kan säga att det rullar på bra nu! Idag har jag hittat en match i norska ligan som på förhand ser väldigt fin ut, nedan finner ni motiveringen.

Hemmalaget Haugeland ligger placerade på en sjätteplats med sina 28 inspelade poäng på 17 matcher i ligan. Man har höjt sig rejält under den senaste tiden och har tagit poäng i de flesta av matcherna, dock  har det blivit en del oavgjorda resultat. Det är på hemmaplan man är som starkast och man har nu ett x antal matcher utan förlust där. I omgång 17 mötte man Rosenborg borta vilket blev en jobbig historia för Haugeland, 6-0 slutade matchen och man vek ner sig totalt. Frågan är om man kan repa sig såpass snabbt efter det nederlaget?

För bortalaget Sogndal som ligger endast två placeringar och fem poäng bakom ser det även där väldigt bra ut, om inte ännu bättre. Man är obesegrade under de senaste 10 matcherna och formen är verkligen påväg uppåt. Problemet för Sogndal ligger i att man ofta spelar oavgjort istället för att ta 3 poäng vilket har gjort att man ligger såpass långt ner i tabellen.

Det skiljer inte så mycket här som oddset försöker påvisa, Sogndal kommer till matchen med 10 raka utan förlust i bagaget och självförtroendet är på topp. Det är nog tvärtom för Haugeland som kommer med en 6-0 förlust från sist match och den spelades för endast några dagar sedan. Dessutom är det värt att tillägga att Haugeland INTE vunnit någon match under de sju senaste mötena mellan lagen. När vi får 1,85x degen på x2 så testar vi det alla dagar i veckan!