Match: Steaua Bukarest-CSMI Lasi (Rumänien – Liga 1) | Speltips: Steaua Bukarest | Odds: 1,80 | Spelstopp: 20:00 | Spelbolag: Bet365

Tror mig ha hittat ett riktigt intressant spel i rumänska förstadivisionen när serieledarna Steaua Bukarest tar emot sjundeplacerade CSMI Lasi.

Jag har ingen vidare koll på den rumänska fotbollen, men ur ett oddsperspektiv får man aldrig underskatta vikten av statistik och inbördesmöten, något jag grundar detta spel på. Steaua Bukarest har inlett ligaspelet på ett strålande sätt med fyra vinster och en oavgjort på de fem inledande matcherna, och man befinner sig välförtjänt i topp av tabellen som ensamma serieledare. Motståndarna CSMI befinner sig sjua i tabellen med resultatraden 2-2-1 på de fem inledande matcherna, en ostabil inledning jämfört med Steaua.

Lagen har mött varandra åtta gånger tidigare och aldrig har Steaua Bukarest förlorat, man har vunnit hela sex möten medan två slutat oavgjort. Steaua Bukarest har inlett med en strålande defensiv, man brukar ju säga att försvar är bästa anfall. Man har gjort åtta mål och endast släppt in två, och fyra av lagets fem inledande matcher har gått under 2,5-linan. Det är en ganska tydlig indikation på hur Steaua spelar, en defensiv fotboll där man försöker kontrollera matcherna så mycket som möjligt. Det har hittills funkat och vi hoppas sviten fortsätter!

Här är ettan väldigt intressant och till 1,80 är det bara att testa!