Match: Tyskland-Finland (Vänskapsmatch) | Speltips: BLGM | Odds: 2,37 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bet365

Tyskland tar emot Finland i Mönchengladbach i en match som för det mesta kommer att handla om att förbereda sig inför stundande VM-kval.

Tyskland kommer till matchen med en relativt stark trupp, med namn som Özil, Muller, Hummels, Khedira, Neuer och Götze. Samtliga ryktas komma till spel ikväll, och allt annat än en Tysk seger skulle vara väldigt överraskande. Men det jag fastnat för är oddset på att båda lagen gör mål, som ligger på hela 2,37. Bara det att det är en vänskapsmatch, där allt kan hända, är en anledning att att få upp ögonen för detta intressanta odds. Men ännu mer intressant är lagens tidigare möten – lagen har ställts mot varandra fyra gånger och tyskarna har vunnit två matcher, de två andra matcherna har slutat oavgjort. Och i tre av dessa fyra matcher har Finland lyckats näta.

Nej detta är ett överodds helt klart. Finland har tidigare gett tyskarna problem och här ligger det mesta på att finnarna ska lyckas näta, för nog kommer Tyskland att sätta dit ett par bollar. 2,37 är ett alldeles för bra odds för att inte testas. Lycka till!