Match: Anderlecht-Rostov (Champions League-kval) | Speltips: Över 2,5 | Odds: 1,90 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bethard

Jag älskar att spela på övermatcher. Överspelen igår blev en succé! APEOL-Rosenborg var mållöst efter 92 spelade minuter, efter fulltid hade vi fått tre mål av hemmalaget. Fullständigt galet. Även Röda Stjärnan-Ludogorets blev som väntat ett målrikt möte, matchen slutade återigen 2-2 där Ludogorets kunde avgöra under förlängningen. Nu riktar vi fokus mot ännu en match jag tror kommer bli målrik, mötet mellan Anderlecht och Rostov.

Få 100% upp till 1000 SEK hos Bethard

Första mötet lagen emellan slutade 2-2. En mycket tempofylld match där ryssarna hade bud på både 3-2 och 4-2. Med två bortamål är det dock fördel belgarna, här är det Rostov som måste kliva framåt för att vända på steken. Och ett lag som måste framåt kommer att släppa till många kontringslägen och luckor, fråga bara Rosenborg som fick smaka på hela tre (!) mål på övertid igår när man åkte ur mot APOEL. Den matchen var det sjukaste jag sett, ur ett oddsperspektiv.

På hemmaplan är det alltid offensiv fotboll som gäller för Anderlecht, någon försvarsfotboll kommer aldrig på tal. Rostov måste anfalla, Anderlecht kommer inte gå mållösa. Första mötet var en målfest som hade allt, målchanser och lägen i massor. Båda gårdagens övermatcher satt fint och här tror jag att sviten förlängs; Över 2,5 mål spelas till hela 1,90, förutsättningarna är väldigt fina för att inte tala om det höga oddset! Lycka till vid rygg!

Få 100% upp till 1000 SEK hos Bethard