Match: Legia Warzawa-Trencin (Champions League) | Speltips: Legia Warzawa | Odds: 1,75 | Spelstopp: 20:45 | Spelbolag: Bethard

Haha, vad hände igår egentligen? Dundalk slår alltså Bate Borisov med 3-0, snacka om fiasko för vitryssarna.. Vi var många som gick in tungt på dem och det gör det extra jobbigt att dem vek ner sig så oerhört mycket.

Jag ger dock inte upp så lätt utan kör på som vanligt även idag och hoppas att formen som man haft de senaste veckorna infinner sig igen efter gårdagens nederlag. Jag riktar återigen in mig på Champions League kvalet då jag anser att det finns matcher där som inte oddset riktigt stämmer överens med verkligheten. En sådan match är Legia Warzawa-Trencin där jag tycker att Legia bör vara snäppet vassare än Trencin och då framförallt på hemmaplan.

Legias match mot Trencin under förra veckan var verkligen inget att höja till skyarna då jag tyckte man underpresterade samtidigt som Trencin faktiskt gjorde det bra. Nu tycker jag dock läget har förändrats sen den matchen, Legia vann i ligan för ett par dagar sedan och börjar hitta matchformen, Trencin har förlorat 4 av de 5 senaste matcherna och åkte på en 3-0 förlust i ligan häromdagen. Utöver allt detta så har nu Legia även hemmaplan vilket bör vara en fördel med det stödet man har samtidigt som inte Trencin är vana vid att spela inför det slags trycket som är på den här arenan.

Ett Legia som äntligen börjat hitta formen och dessutom ska inte ha några problem att slå ett ytterst formsvagt Trencin. Här tycker jag 1,75x degen låter helt okej, vi testar!