Match: Brescia-Frosinone (Serie B) | Speltips: BLGM | Odds: 1,80 | Spelstopp: 19:00 | Spelbolag: Bet365

Ett väldigt hett möte väntar i Serie B när Brescia ställs mot Frosinone hemma på Stadio Mario Rigamonti, ett möte mellan två lag som förväntas ligga i topp och kriga om direktplatserna till Serie A.

Frosinone debuterade i Serie A förra säsongen men som förväntat lyckades man inte hålla sig kvar. Man visade dock stundtals prov på fin fotboll och att man lyckades sno poäng från självaste Juventus visar att man inte inte var så dåliga som resultaten visade. Laget kommer självklart vara med och utmana i toppen och jag skulle inte bli förvånad om man återigen lyckades ta klivet upp till Serie A.

För Brescias del med Caracciolo i spetsen har man varit nära att ta klivet upp de senaste åren, men inte nära nog. Ska man lyckas gå hela vägen den här gången? Truppen är stark nog, frågan är om man levererar när det gäller som mest.

Senast lagen möttes var i Januari 2015, då tog Brescia en imponerande 3-1-seger. Och det är ett resultat i den stilen jag förväntar mig inför kvällens drabbning. Jag förväntar mig en öppen och underhållande match där Brescia kommer vilja bjuda hemmapubliken på en fin inledning på säsongen, efter krysset borta mot Avellino. Det finns gott om offensiv kvalité i båda lagen och jag tror båda lagen hittar nätet minst en gång. BLGM, det vill säga båda lagen gör mål, spelas till saftiga 1,80. Lycka till vid rygg!