Match: Hudiksvall-Valbo (Division 2) | Speltips: Valbo Ö0,5 | Odds: 2,60 | Spelstopp: 16:00 | Spelbolag:
LeoVegas

Jag har hittat ett väldigt intressant spel i svenska division två. Hudiksvall tar emot Valbo i en match som lär bjuda på många mål om man kollar på statistiken, men jag har fastnat för oddset på att bortalaget när minst ett mål.

15 (!) av Hudiksvalls 21 matcher har under säsongen gått över 2,5-linan, 78% av matcherna. Valbo är inte mycket sämre med 14 matcher och ett lite mindre snitt, 73%. Det är alltså upplagt för en riktig målkavalkad här, men det som förbryllar mig är att bolagen tror att det är hemmalaget som kommer göra målen. Det är inte direkt så att jag inte håller med om det, Hudiksvall kommer sätta minst ett par bollar, det är det att de totalt räknat bort bortalaget, Jag är säker på att Valbo gör minst ett mål, något man lyckats göra i de fem senaste matcherna.

2-1 0-5
0-4 2-1
2-1 1-5
2-3 4-2
1-2 4-0

Så ser resultaten ut i lagens fem senaste matcher, och båda lagen har bjudit på en hel del mål. Hudiksvall har gjort 20 mål på de fem senaste, medan Valbo stått för 10. Man behöver inte vara ett geni för att inse att en målrik match väntar oss, och över 2,5 finns att spela till 1,60, ett ränteodds. Jag har dock fastnat för Valbo Ö0,5 som ger hela 2,60 (!). Man har gjort mål i fem raka och jag tror även man lyckas sätta en boll här. I de lägre divisionerna råder total avsaknad av organiserat och disciplinerat försvarsspel, och matcherna brukar svänga hej vilt. Kort sammanfattat, för den med mindre juveler finns överspelet till 1,60 och för den med de större juvelerna finns Valbo att näta till 2,60. Jag klipper båda oddsen, lycka till!