Match: Vänersborg-Grebbestad (Division 2) | Speltips: X2 | Odds: 1,70 | Spelstopp: 14:59 | Spelbolag: LeoVegas

Extremt fint värde i X2 hos LeoVegas idag, bortalaget är i storform och inget verkar kunna stoppa dom nu, ja förutom Kalmar FF då förstås.

Registrera dig hos LeoVegas

Efter 19 spelade omgångar ligger Vänersborg för närvarande på en åttondeplats i serien med 28 inspelade poäng, något som man säkerligen inte är nöjda med. Faktum är att Vänersborg länge var serieledare men efter det har det rasat fullständigt och poängtappen har radats upp ett efter ett. Man har dock fortfarande chans att ta sig upp då det skiljer otroliga fyra poäng mellan 8:an och 2:an, vet ärligt talat inte om jag tidigare skådat en jämnare tabell på den här nivån. Det som är anmärkningsvärt med Vänersborg är att man tagit endast 2 segrar på de 10 senaste matcherna i serien, varav en av dessa segrar kom mot tabelljumbon. I övrigt har det blivit förutom de två segrarna fyra oavgjorda och fyra förluster vilket har gjort att man tappat rejält i tabellen.

Grebbestad har haft en helt annorlunda resa under säsongen, från att under hela vårsäsongen ha förlorat i stort sett allt och många trodde att laget skulle åka ur så har man vänt på steken rejält. Under höstsäsongen har man vunnit 6 av totalt 7 matcher i serien och tagit bl.a en seger mot serieledarna Skövde rätt nyligen. Grebbestad ligger nu på 29 poäng och har god chans att ta sig ända upp i toppen om formen håller i sig på samma sätt i fortsättningen.

Med tanke på Vänersborgs usla form och Grebbestads segersvit så känns X2 till 1,70x hos LeoVegas som ett väldigt bra spel. Grebbestad siktar på att ta sig högt upp i tabellen och kommer vara motiverade till max för dagens uppgift. Om inte något speciellt händer under matchen så tror jag Grebbestad löser spelet relativt enkelt åt oss..

Registrera dig hos LeoVegas